Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Rození diplomaté a mírotvůrci: Jsou to tato znamení

/
  • Vždycky najdou cestu ke smíru
    Vždycky najdou cestu ke smíru (profimedia)
    16. ledna 2023 ● 13:05

    Pro někoho je omluva nepřekonatelný problém, ale jsou i lidé, kteří jsou rození mírotvůrci a omluvit se či upozadit své ego pro ně není žádný problém.  Ze kterých znamení zvěrokruhu se rekrutují?

  • 1.

    Rak

    ...
    Raci si cení duševního klidu každého člověka a nesnášejí hádky a mezilidské potíže. Často urovnávají konflikty, pokud se objeví v jejich vztazích nebo ve vztazích někoho z jejich blízkých, a vynaloží veškeré úsilí, aby je pomohli vyřešit. Raci jsou trpěliví a udělají vše pro to, aby do vztahů vnesli harmonii.

  • 2.

    Váhy

    ...
    Jelikož jsou Váhy od přírody vynikajícími mediátory, vynikají v každé situaci, která vyžaduje citlivost a diplomacii, zejména pokud jde o řešení choulostivých mezilidských konfliktů. I když dojde k neshodám, mají způsob, jak hádku nenápadně zastavit a zároveň zachovat spojení a pouto tím, že přijdou s funkčním řešením.

  • 3.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi neopouštějí ty, kteří dávají přednost hněvu před láskou a mírem; místo toho zůstávají ve vztahu, aby věci vyřešili a přinesli harmonii. Jsou zkušení v řešení sporů a dokážou najít řešení, které mohou být prospěšné pro obě strany. Protože jsou zemským znamením, vyzařuje z nich jistota, která podporuje smírné a konstruktivní řešení všech vztahových problémů.

  • 4.

    Ryby

    ...
    Soucitné Ryby neúnavně pracují na zachování individuality a harmonie vztahů, kterých si váží. Protože jsou mírumilovné, nesnášejí, když se konverzace vyhrotí a přeroste v konflikt. Díky své jemnosti, intuici a lidským vlastnostem jsou Ryby vynikajícími mírotvůrci ve vztahu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz