Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bojí se, že zůstanou na ocet: Jsou to tato znamení

/
  • Ne každý je ideální svatební materiál...
    Ne každý je ideální svatební materiál... (shutterstock.com)
    9. ledna 2023 ● 06:00

    Manželství je velký závazek, ale zatímco jedni se pod čepec těší, jiní váhají, a někteří i proto, že se považují za osoby nevhodné pro trvalý svazek.

  • 1.

    Lev

    ...
    Přestože jsou Lvi koketní, trvá jim dlouho, než se citově propojí se svým partnerem. Lidé ve znamení Lva mají tendenci být zodpovědní. Touží po kontrole nad vlastním životem i nad životem druhých lidí. V profesním životě jsou výkonní a velmi cílevědomí. To je jeden z důvodů, proč se soustředí na práci a váhají se sňatkem, protože v hloubi duše tuší, že jejich manželský život bude ve srovnání s prací vždy

  • 2.

    Rak

    ...
    Raci jsou egoističtí. Protože od svého partnera často vyžadují neustálou pozornost, někdy se obávají, že jim žádný partner nikdy nebude schopen poskytnout potřebnou jistotu. Obávají se, že budou považováni za nevhodné kandidáty na manželství.

  • 3.

    Vodnář

    ...
    Empatie není nejsilnější zbraní Vodnářů. Proto se obávají, že by nemuseli neustále chápat pocity svého partnera. Když je pohltí jejich koníčky, o své romantické partnery se příliš nestarají a raději se věnují jiným věcem.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    Vzhledem ke svým vrozeným vlastnostem není toto zemské znamení obvykle považováno za vhodné pro manželství. Svým chováním se mohou neúmyslně vysmívat lidem, ponižovat svou lásku, nebo dokonce totálně znemožnit svého partnera. Někdy se chovají arogantně a necitlivě, takže ani oni sami se nepovažují za ideálního partnera.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz