Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šarlota

Šarlota

Váš hlas se zpracovává
 

Vzpomínám si, že jsem už jako dítě vybočovala z řady, tak mě má babička zavedla ke kartářce, která mi předpověděla, že jsem se narodila proto, abych pomáhala druhým. Časem ke mně stále více lidí nacházelo intuitivně cestu a žádalo mne o radu. Jako poradkyně pracuji již více než 15 let a mezi mé klienty patří i známe osobnosti.

Když se spojím s klientem, mám hned před očima vizuální vjem, díky kterému můžu přesně zachytit situaci, ve které se právě nachází a rozpoznat jeho problémy. K tomu, aby se mi mé obrazové vjemy a energetické vibrace lépe sestavovaly do slov, používám při našem rozhovoru Tarotové karty. Také mám spirituální vlastnosti, které mi pomáhají při objasnění otázek.

Pomohu vám hlavně v partnerských vztazích a lásce, která je smyslem života, ale nevyhýbám se žádným tématům, ani problémům, které vás tíží. Protože žádný člověk není stejný, věnuji se každému jinak. Odpovím vám na všechny otázky, poradím při rozhodování, a popíšu vám události současné i budoucí. Vaše anonymita je zaručena.
Zavolejte mi i vy! Tel.: 906707080! Kartářka Šarlota

Hodnocení

Chcete i Vy napsat hodnocení k rozhovoru, který jsme spolu vedli? Budu velmi ráda!

Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz