Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Arianin láskoskop: Střelce čeká seznámení, Raky domácí ráj

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    5. ledna 2023 ● 09:46

    AJaký bude začátek roku z hlediska milostných výbojů a zvratů? Nejlépe na tom jsou Raci, Střelcům svítá naděje, ostatní znamení se budou spíš zmítat na vlnách nedorozumnění. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Nebudete mít všechno, co se týká vztahů úplně jednoduché, asi se budou muset řešit drobná partnerská nedorozumění, ale vcelku vás nic zvláštního nebo vyloženě "osudového" nečeká.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Pozor si dejte na partnerské roztržky, zvláště ženy mohou získat dojem, že je partner řádně a pečlivě neposlouchá nebo se nesnaží v patřičném množství trhat a snášet modré z nebe, ale spíše se najdou drobné chybičky v normální lidské komunikaci.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Mohou se vyskytnout i takové situace, že se třeba s někým rozejdete a řeknete si, již nikdy více a za pár dní si všechno rozmyslíte a takzvaně to zkusíte znovu. Vztahy jsou na bázi pokus - omyl - další pokus.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Račí vztahy jsou a budou pevné, věrné, romantické i něžné, pokud ostatní znamení hledají zajímavý vztah, v němž budou spokojení, tak jedině s Rakem.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Máte hezký vztah a stejně vás to nutí myslet ještě na někoho jiného, je jedno, jste-li muž či žena, ale brzy poznáte, že to může být docela pěkně únavné a hlavně zbytečné.

  • 6.

    Panna

    Panna
    I když můžete mít dobrý vztah k současné práci, tak vztah k současnému partnerovi se bude jevit spíše rozháraný a nejistý. Sami nebudete vědět, jestli máte k tomu druhému správný vztah nebo to správné teprve přijde.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Romantiku a dobrodružství najdete u stálého partnera a nemusí to být ani zklamání nad ostatními nabídkami, prostě to tak je a bude. Budete hledat jistotu a najednou zjistíte, že ji už máte.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Nemůžete stále jen hledat plytká dobrodružství a vztahy, které vás nebudou k ničemu zavazovat. Občas je dobré se ve vztahu i trochu potrápit pocitem nejistoty a mít strach, že vás ten druhý opustí.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Čeká vás zajímavé seznámení, které proběhne náhodou, můžete se se zajímavou osobou druhého pohlaví setkat na autobusové zastávce nebo v Praze v metru, ale na druhou stranu zase kvůli tomu do Prahy jezdit nemusíte. Třeba se srazíte v horách na běžkách.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Pozor na vztahy, v nichž jeden podléhá druhému jako voják svému veliteli. Jakmile zjistíte, že se ve vztahu propadáte do područí, je nejvyšší čas odejít. Stejně tak, když zjistíte, že podléháte pokušení toho druhého ovládat, je lepší rychle ze vztahu vycouvat.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Je hodně pravděpodobné, že se s někým rozejdete nebo se o to alespoň pokusíte. Pokud se budete chtít rozejít s manželem nebo s manželkou, je spíše pravděpodobné, že se vám to nepodaří. Ostatní vztahy budou v pořádku.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Kdybyste se náhodou doma nudili a nutilo vás to objevit se někde ve společnosti, tak to prostě udělejte a nebudete litovat. Kdyby vás to naopak táhlo domů, zůstaňte doma, rovněž nebudete litovat, prostě se řiďte svým šestým smyslem.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz