Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Rozhazují jako šílení: Která znamení to jsou?

/
  • Nevyjdete s výplatou? Možná za to může vaše znamení.
    Nevyjdete s výplatou? Možná za to může vaše znamení. (istock.com)
    23. ledna 2023 ● 06:00

    Zatímco někteří jsou známí tím, že své výdaje zvládají jako profesionálové, jiní jsou experti na utrácení. Nedostatek pevné vůle je nutí kupovat zbytečné věci, které ani nemají žádnou hodnotu, nebo na ně prostě nemají. Která znamení k tomu mají sklon?

  • 1.

    Ryby

    ...
    Ryby jsou obětavé, laskavé a ohleduplné znamení zvěrokruhu, které nejenže věří v utrácení za sebe, ale také raději pomáhá lidem s jejich finančními prostředky. Kdykoli je někdo požádá o pomoc, otevřou mu své srdce a vyprázdní peněženku na jeho požadavky, i když to přesahuje jejich rozpočet. Ryby dají vše, co mají v ruce, někomu, kdo to potřebuje, aniž by se dvakrát rozmýšlely.

  • 2.

    Beran

    ...
    Berani věří v předvádění se, takže tyto bytosti vždy investují do materialistických věcí. Veškerý svůj kapitál utratí hned, jakmile dostanou výplatu, a dychtivě se těší na další výplatu, aby mohli něco přidat do své luxusní sbírky. Aby udrželi krok se svým okázalým životním stylem, jsou často v pasti dluhů na kreditních kartách a půjček.

  • 3.

    Býk

    ...
    Býci jsou zarytí milovníci extravagantního života. Dobrý život je pro ně jediným mottem. Od dobrého jídla až po značkové oblečení, Býci vždycky chtějí to nejlepší. Zrozenci ve znamení Býka vždy utrácejí nad poměry.

  • 4.

    Blíženci

    ...
    Blíženci věří filozofii "žiješ jen jednou", a proto utrácejí každou korunu svých příjmů za věci, které milují a zbožňují. Úspory pro ně nemají žádnou cenu, mnohem víc si cení momentální radosti.  Jejich finance jsou ovšem díky tomu vždycky v nepořádku.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz