Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Bezcitní: Kterým znamením empatie úplně chybí?

/
  • U těchhle se pomoci nedočkáte...
    U těchhle se pomoci nedočkáte... (profimedia)
    9. února 2023 ● 06:00

    Jsou lidé, pro které je soucit životním programem, ale také ti, u kterých se soucitu nedovoláte. Hlavně rohatá znamení vás spíš potrkají, než aby vám pomohli.

  • 1.

    Beran

    ...
    Ohniví, vášniví a panovační Berani postrádají empatii. Zaměstnávají se sami sebou a dění kolem je nezajímá. Berani zvěrokruhu nikdy neudělají krok navíc, aby pomohli druhým.

  • 2.

    Kozoroh

    ...
    Pomáhat druhým a být vstřícný ke svým bližním a milovaným je to poslední, co je ve slovníku Kozoroha. I když jste v nebezpečí, Kozorozi budou spíše stát a užívat si představení, než aby vyšli ze své komfortní zóny a pomohli vám.

  • 3.

    Býk

    ...
    V důsledku toho, že v minulosti zažili drsné časy, jsou Býci kamenní a chladní. Lidé s tímto znamením zvěrokruhu nevěří v projevování milosrdenství nebo odpuštění. Jejich silácké osobnosti věří v pomstu. Samozřejmě vám neublíží úmyslně, ale nikdy neposkytnou pomocnou ruku těm, kteří to potřebují.

  • 4.

    Střelec

    ...
    Střelci jsou svobodní a volní jako ptáci, a tak se soucitem nezatěžují. Jsou velmi apatičtí k potřebám, požadavkům nebo pocitům druhých. Střelci nejsou ochotni dělat kompromisy kvůli druhým a mají potenciál lidi odkopnout, pokud je přestanou bavit.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz