Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

7 znamení, která nejsnadněji propadnou depresi

/
  • Deprese ohrožuje čím dál víc lidí
    Deprese ohrožuje čím dál víc lidí (Profimedia.cz)
    26. ledna 2023 ● 06:00

    Deprese je jednou z nejobávanějších nemocí dneška, rakovina duše. Patříte k ohroženým?

  • 1.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Střelec se z deprese většinou vyhrabe, ale trvá mu to dlouho. Bere věci velmi vážně, a pokud se něco pokazí, upadne do beznaděje.  Často trpí kvůli vznešeným cílům, i když věci, které je opravdu třeba řešit, jsou mnohem blíž .

  • 2.

    Kozoroh


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh chce dělat všechno perfektně. Cítí se provinile, když nedokáží dosáhnout toho, co si stanovili, když je něco nad jejich síly. Potřebují odpočívat, ale nejsou si jisti, jestli k sobě nejsou příliš benevolentní.

  • 3.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Býci jsou orientovaní na výsledek, selhání snášejí špatně. To, že selhali, nedokážou zvládnout, uvrhne je to do depresivních stavů, ze kterých se bez pomoci nedostanou.

  • 4.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ryby jsou lidé, kteří se bezdůvodně bojí. Nereagují dobře na kritiku, a pokud něco nevyjde, utíkají do samoty. Rozhodí je i malé nezdary.

  • 5.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kvůli osobnostnímu konfliktu zažívají spoustu vnitřních nepokojů, které prociťují velmi intenzivně. Prožívají emoce a jiné úrovni, než ostatní a jsou proto zranitelní a náchylní k úzkostem.

  • 6.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Štír se do všeho pouští s vášní, takže se snadno zraní a ztráty špatně nese. Frustrace se projevuje v mnoha podobách.  Štír zažívá hodně triumfů, hodně zranění a následně i dlouho rekonvalescenci

  • 7.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Raci bývají poněkud náladovější než většina ostatních a kvůli tomu, jak emocionálně investují do ostatních, jsou často zklamáni. Jsou empatičtí, proto jsou často zneužíváni okolím, neštěstí a neúspěch svůj i ostatních si hodně berou a nesou ho špatně.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz