Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Největší klepny horoskopu: Která znamení to jsou?

/
  • Některá znamení si prostě nemohou pomoci.
    Některá znamení si prostě nemohou pomoci. (Shutterstock)
    7. února 2023 ● 06:00

    Tady je máte. Seznam znamení zvěrokruhu, která milují drby a ráda vyklopí všechno, co o ostatních zjistila.

  • 1.

    Blíženci

    ...
    Díky své hravé a intelektuálně zvídavé povaze jsou Blíženci duší každé společnosti. Denně se dají do řeči se spoustou lidí a tak nasbírají spoustu informací. Jenže stejně snadno, jako informace získávají, tak je i šíří.

  • 2.

    Váhy

    ...
    Pro Váhy jsou drby základ komunikace. Nikdy nemají strach z toho, že by je někdo odsoudil, a pomlouvají docela otevřeně. Často vybalí všechno, co vědí, později toho ale litují.

  • 3.

    Vodnář

    ...
    Lidé s tímto znamením zvěrokruhu obvykle předstírají, že se neradi zapojují do jakýchkoli drbů nebo dramat, ale v hloubi duše si takové rozhovory stejně užívají. Trousí významné poznámky a místo toho, aby se o tajemství podělili přímo, volí velmi pasivní přístup, takže jim to nikdy nikdo nemůže mít za zlé.

  • 4.

    Lev

    ...
    Lvi si užívají nejen vyprávění drbů, ale stejně tak rádi naslouchají temným tajemstvím druhých. Nemají žádné zábrany, a tak často prozradí ostatním všechno do detailů. Ne ze zlé vůle, spíš často zapomínají na hodnotu informací, které sdělují.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz