Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hrají si s vašimi city: Která znamení k tomu mají sklon

/
  • Nedá se na ně spolehnout...
    Nedá se na ně spolehnout... (iStock)
    6. února 2023 ● 06:00

    Stále vás „napíná“? Nepravidelně posílá zprávy, volá, domlouvá si s vámi schůzky nebo se s vámi stýká na sociálních sítích. Nikdy nevíte, s čím na něm jste? Dávejte si pozor, takové chování je znakem nezralosti.

  • 1.

    Blíženci

    ...
    Blíženci mají tendenci být koketní a flirtování považují za normální. Blíženec je známý jako společenský motýl zvěrokruhu a nemá problém navázat konverzaci s kýmkoli. Kvůli tomu však mohou být také nepředvídatelní a vznětliví. Jsou nechvalně proslulí svou nerozhodností. Mají problém držet se téměř čehokoli, včetně potenciálních partnerů. V důsledku toho se může stát, že i když váhají mezi dvěma partnery, nezůstanou ani s jedním z nich.

  • 2.

    Lev

    ...
    Lvi dokáží svým charismatem okouzlit každého. Jsou experty na flirtování.  Jsou poměrně společenští a přátelští. Nedokážou se jen tak někomu zavázat. Musí věřit, že jste hodni jejich lásky, oddanosti a peněžní pomoci. Nechají vás na holičkách a nechají vás spoléhat na drobky, kterými vám platí za vaši pozornost.

  • 3.

    Váhy

    ...
    Váhy jsou přirozené koketní a svou elegancí dokážou získat každého. Všem se líbí neobyčejná laskavost a vyrovnanost Vah. Díky této schopnosti si dokážou přilákat každého, koho si zamanou. Dávají si ovšem na čas a nechávají otevřené všechny možnosti, což neznamená, že nebudou zoufalé, pokud to s nimi ukončíte vy.

  • 4.

    Střelec

    ...
    Protože Střelci nesnášejí závazky, může jim nějakou dobu trvat, než se usadí s jedním člověkem. Tato osoba vám nabízí jen nepatrné drobky zájmu nebo péče, abyste se udrželi a měli naději. Jsou nespolehliví a nikdy nechtějí dát svému partnerovi důvod věřit, že vztah může vydržet. Mohou vás opustit a odmítají se předem zavázat.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz