Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Letní láska: Která znamení ji zažijí?

/
  • Láska pod vládou Slunce
    Láska pod vládou Slunce (shutterstock.com)
    28. července 2022 ● 06:00

    Léto zamilovávání přeje, prázdninové lásky zanechávají nesmazatelné vzpomínky, a u vody začal nejeden trvalý vztah. Čeká láska i na vás?

  • 1.

    Beran

    ...
    Letos v létě jste hvězdou show! Jupiter se bude pohybovat vaším prvním domem a přinese vám nekonečný zdroj sebedůvěry. A když se cítíte sebevědomě, cítíte se také jako své pravé já. A když jste svým pravým já, přitahujete milence, kteří ocení vaše skutečné já. Přijměte milence, kteří obdivují vašeho odvážného ducha a rozdmýchávají plameny vašeho neuhasitelného ohně! Pokud nesnesou žár, mohou zůstat mimo kuchyni. Zasloužíte si někoho, kdo s vámi dokáže držet krok!

  • 2.

    Lev

    ...
    V létě záříte nejjasněji. Koneckonců Slunce vám vládne od 22. července do 22. srpna, což z vás dělá hlavní postavu letní sezóny! Vaše narozeniny však nejsou jediným důvodem, proč nasáváte lásku. V průběhu léta přinese Jupiter do vašeho dobrodružného devátého domu tolik krásy, že vás může seznámit s někým, do koho byste se *nikdy* nečekali zamilovat. Ale uvědomte si, že si zasloužíte vztah, který je stejně stabilní jako romantický.

  • 3.

    Váhy

    ...
    Letošní léto vám přináší tolik lásky a krásy, zejména pokud jde o vaše partnerské vztahy. Koneckonců Jupiter se bude v tomto období pohybovat vaším sedmým domem vztahů a bude vás povzbuzovat k tomu, abyste ve svých vztazích podporovali růst a pozitivitu. Přitahujete obdivovatele, nápadníky a přátele jako magnet, a tak přijměte svou schopnost projevit vztah, po kterém jste vždy toužili! Saturn se však i nadále pohybuje vaším romantickým pátým domem, a tak se může stát, že budete pracovat na všem, co vás může brzdit v projevování sebe sama. Nedělejte si starosti, pokud jste momentálně „trochu moc“, protože si zasloužíte někoho, kdo zvládne vaše vzestupy, pády a vše mezi tím.

  • 4.

    Střelec

    ...
    Jestli má někdo prožít žhavý letní úlet, jste to vy. Nepřekvapuje vás to, že? Jste divoký a svobodný Střelec a léto je pro vaše vylomeniny ideální atmosférou! Protože Jupiter stráví toto období šířením magie ve vašem pátém domě zábavy a potěšení, máte *určitě* náladu na flirtování! Pokud toužíte po přílivu romantiky, přijměte ji se vším všudy. V tomto létě se budete chtít zamilovat, dělat chyby a v zápětí někoho políbit. Vždyť proč ne?

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz