Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Riskují v lásce: Kdo jsou největší dobrodruzi?

/
  • V lásce jdou do rizika.
    V lásce jdou do rizika. (iStock)
    8. března 2022 ● 06:00

    Podle čeho se rozhodujete, pokud jde o milostné záležitosti? Podle logické úvahy, nebo podle instinktu? Riskéři  a odvážlivci často upřednostňují instinkt a troufnout si tak i na rozhodnutí, ke kterým ostatní nemají odvahu. Která znamení k tomu mají sklon?

  • 1.

    Kozoroh

    kozoroh
    Toto znamení zvěrokruhu je velmi závislé na své rodině a přátelích a je od přírody společenské. Nikdy však nespoléhá na ostatní, pokud jde o záležitost, kde rozhodují instinkty. Kozoroh vyhledává dobrodružství a rád prozkoumává neprobádaná území, ať už se jedná o novou zemi, do které chce cestovat, nebo o rozbouřené srdce bývalého milence. Nic je nezastaví,

  • 2.

    Střelec

    Střelec
     I když je toto znamení obvykle opatrné, v srdečních záležitostech hází opatrnost za hlavu. Můžete se spolehnout, že Střelci jsou v lásce odvážní a svobodomyslní, což má za následek, že si občas vybírají ty nesprávné lidi. Toto znamení zvěrokruhu si často léčí zlomené srdce kvůli neuváženému výběru někoho, po kom jejich srdce touží, místo logické a kompatibilní volby.

  • 3.

    Beran

    Beran
    Toto znamení je známé tím, že ve své kariéře riskuje a často dělá odvážná rozhodnutí, která by mu lidé nedoporučovali. Nenechají se zviklat a do vřavy se vrhají po hlavě. Raději se rozhodnou špatně, než by ignorovali příležitost, která se nabízí.

  • 4.

    Lev

    Lev
    Lev je znamení, které je rádo středem pozornosti, a jen málokdy se zajímá o mínění ostatních. Je vysoce tvrdohlavý, dokáže se rozhodovat sám a žít s následky svých rozhodnutí. Jedná se o ohnivé znamení, které dokáže být odvážné v mnoha situacích, kdy hrozí, že si prostě „nabije ústa“.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz