Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

/
  • Co o vás vypovídá vaše jméno?
    Co o vás vypovídá vaše jméno? (istockphoto.com)
    21. září 2021 ● 06:00

    Vaše jméno a příjmení na vás hodně prozradí. Záleží na četnosti liter, které jsou v nich obsaženy a dominují jim. Napište si své jméno a podle toho, které písmeno je v něm nejčastější, zjistěte, jací jste. Máte-li stejný počet více písmen, podívejte se na všechna.

  • 1.

    Z/Ž, Y, X, W

    Žena

     

    Z/Ž:

    Optimismus vám nechybí, ať řešíte cokoli. Jste moudří, což je vaše plus, ale buďte opatrní. Přílišná důvěřivost a veselost se vám nemusí vyplatit a mohou nastat problémy.

     

    Y: 

    Jste ambiciózní, nezávislí, odvážní. Dejte ale pozor, měli byste jednat s mírou, nemuselo by se vám to vyplatit. Důvěřujte své intuici, nerozhodujte se dlouho. První pocit je správný.

     

    X: 

    Umíte nasávat informace jako houba a ve správnou chvíli je použít. To je plus, které se vám vyplatí, jen si musíte věřit a vybrat si povolání, kde svou schopnost využijete.

     

    W:

    Jste aktivní, a to až příliš. Lidé vám mohou vyčítat, že stále děláte víc, než je potřeba. Máte však velké charisma, druhé si umíte omotat kolem prstu, tak toho využijte.

     

  • 2.

    V, U

    Žena

     

    V: 

    Žijete ve světě snů, máte silnou představivost. Proto dejte pozor, aby fantazie nezvítězila nad realitou a abyste stáli nohama pevně na zemi. Pozor na nepředvídatelnost a posedlost.

     

    U: 

    Dejte na svůj instinkt, vyplatí se vám to. Pokud příliš váháte a rozhodujete se rozumem, mohou vám uniknout příležitosti. Máte přitom velké šance.

     

  • 3.

    T, S/Š, R/Ř

    Žena

     

    T:

    Žijete v příliš rychlém tempu, což se na vás může podepsat. Zkuste zpomalit, přijímejte nové podněty a ujistěte se, že máte věci pod kontrolou. Pokud ne, zapracujte na tom.

     

    S/Š:

    Často reagujete příliš přehnaně a dramaticky, což může vést k tomu, že ztratíte přátele. Zkuste více přemýšlet, než něco řeknete. Pozor na emocionální vzestupy a pády.

     

    R/Ř:

    Práci se věnujete na maximum, dáváte jí vše. Energie ale máte na rozdávání, a pokud se přátelům otevřete a svěříte se i se soukromím, budete mít úspěch i obdiv.

     

  • 4.

    Q, P, O

    Žena

     

    Q:

    Když chcete, umíte druhé přesvědčit a vést. Ne vždy to ale děláte šťastně, a tak vás mnozí považují za tajuplné a uzavřené. Zkuste se od té nálepky oprostit.

     

    P:

    Rádi se vzděláváte a máte přehled, což na vás druzí oceňují. Zároveň jste ale netrpěliví, což je vaše minus. Zapracujte na tom, mohli byste uspět v řadě oborů i nabýt na oblíbenosti.

     

    O:

    Přílišná přecitlivělost, kterou trpíte, může vést k problémům. Souvisí to i s vaším nízkým sebevědomím. Víc si věřte, rozhodně se vám to vyplatí.

     

  • 5.

    N, M

    Žena

    N:

    Jste tvůrčí, aktivní, přicházíte s originálními nápady. Rádi diskutujete a dělíte se o své názory. Horší pro vás ale je přijmout fakt, že pravdu může mít i někdo jiný než vy.

     

    M:

    Patříte mezi workoholiky, kteří žijí jen svou prací. Nepotřebujete moc spát ani se bavit. Jste sice úspěšní, ale chybí vám přátelé. Nedivte se, nemáte na ně totiž čas.

     

  • 6.

    L, K, J

    Co o vás vypovídá vaše jméno?

     

    L: 

    Milujete život a vše, co vám přináší. Klidně se tím nechte občas unést, pomůže vám to i v realitě. Cestujte, hledejte vnitřní rovnováhu, dejte na svůj instinkt.

     

    K: 

    Jste umělecky založení a věci spojené s kumštem vám jdou. Věnujte se jim a nenechte se odradit kritikou, což by se nakonec obrátilo proti vám. Věřte si.

     

    J: 

    Máte velký smysl pro spravedlnost a bojujete za ni. Nesnášíte bezpráví, jdete za tím, o čem si myslíte, že je to správné. K životu potřebujete lásku, jinak budete nešťastní.

     

  • 7.

    I, H

    Žena

     

    I:

    S druhými umíte soucítit a oni si vás za to cení. Nepřehánějte to ale, jinak se to odrazí na vašem životě. Mohou přijít úzkosti a deprese, které si přivodíte sami.

     

    H:

    Bohém, který umí peníze vydělat, ale ještě rychleji utratit. To jste vy! Máte velkou fantazii, kreativitu, a pokud je využijete, bude se vám dařit, jen je v sobě musíte objevit.

     

  • 8.

    G, F

    Žena

     

    G:

    Jste velmi inteligentní a snažíte se řídit rozumem, ale v tom vám brání to, že máte silně vyvinutou intuici a jste vizionáři. Nestojíte vždy nohama pevně na zemi, a to je velká chyba.

     

    F:

    Pro druhé byste se rozdali, jste velmi obětaví. Pomáháte ale i tam, kde to není potřeba, proto buďte opatrní, aby se to neobrátilo proti vám. Všude totiž nejste vítáni.

     

  • 9.

    E, D

     

    Žena

     

    E:

    Máte rádi svobodu a jste tak trochu volnomyšlenkáři. Věříte v lásku na celý život, ale pokud nepřijde, jste raději sami. Snažte se věci nevidět jen z jednoho úhlu, ale z více stran.

     

    D:

    Patříte mezi velmi odhodlané a cílevědomé lidi. Vaše přílišná tvrdošíjnost vám ale může ublížit. Zkuste polevit a nebýt tak urputní, chybí vám větší empatie.

     

  • 10.

    C/Č, B, A

    Žena

     

    C/Č: 

    Jste otevření druhým, kteří se vám rádi svěřují. I přesto vás ovládá optimismus, hledáte na životě to veselejší, a to i tehdy, když se vám zrovna nedaří.

     

    B:

    Ovládá vás citlivost. Zároveň patříte mezi introverty. Býváte příliš svázaní a nedokážete dát najevo city tak, jak byste chtěli. S druhými ale umíte soucítit a oni toho zneužívají.

     

    A:

    Jste ambiciózní a svobodní. Přirození vůdci, zároveň zodpovědní a odvážní. Umíte se druhým přizpůsobit a brát vážně jejich připomínky a názory.

     

Autor: Monika Brabcová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz