Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Která čtyři znamení patří k největším bojovníkům? Tihle lidé nikdy nic nevzdají!

/
  • (iStock)
    28. června 2021 ● 06:00

    Někteří lidé procházejí spoustou těžkých situací, a přesto je zvládají lépe než ostatní. Dokonce z nich vycházejí silnější než předtím. Tito lidé se nikdy nevzdají, jsou mentálně silnější a odolnější než ostatní. Jsou odolní vůči změnám a mají silnou vůli bojovat o život kdykoli a v jakékoli situaci.

    Ve zvěrokruhu najdeme čtyři znamení, která jsou emocionálně silná a racionální. Vždy mají kontrolu nad svými emocemi a jen zřídka spatříte jejich smutnější stránku. Pokud budou tito lidé uvrženi do těžké situace, přizpůsobí se a nikdy neztratí svou tvář. Jsou odhodláni projít každou těžkou situací a vyhrát tvrdé bitvy jako skuteční válečníci.

  • 1.

    Býk

    Býk

    Býci jsou mentálně nejsilnější, extrémně odhodlaní a "mají tvrdou palici". Mohou být hozeni do jakékoli těžké situace, ale jsou poslední, kteří by se vzdali. Neopustí bojiště, aniž by zkusili svést bitvu, a jakmile spatří nějakou výzvu, ujistí se, že do toho půjdou s energií a plnou parou. Jejich tah na bránu vede často k tomu, že se jich lidé téměř bojí. Zároveň ale jejich silnou a nezdolnou vůli nesmírně obdivují.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Vodnář

    Vodnář

    Toto znamení zvěrokruhu je extrémně agilní a psychicky silné. Tito lidé jsou dynamičtí, flexibilní a mají schopnost rychle reagovat na změny. Mají smysl pro porozumění lidskému chování a snadno překonávají špatné zkušenosti. Zažívají toho dost, ale vždy dokážou svést s každou výzvou čestný boj, aby překonali sami sebe.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 3.

    Štír

    Štír

     

    Štír je znamení, které je velmi tajuplné a málokdy ukazuje ostatním emoce mimo svou komfortní zónu. Někdy jsou Štíři příliš chladní a drsní, ale to je pouze pro to, aby potlačili svoje emocionální potřeby. Dokážou prožívat bolest a jsou schopni snést cokoli, protože to považují za důležitý aspekt života. Působí tak trochu jako masochisté, kteří si libují v překonávání těžkostí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Lev

    Lev

     

    Lvi mají silnou vůli, pokud jde o zvládání náročných situací. Dokážou zvládnout a vydržet téměř cokoli, protože mají neuvěřitelnou odolnost a vytrvalost. Mají také velkou duševní výdrž, aby překonali špatné fáze, a jen zřídka ukazují okolnímu světu svoji slabou stránku. Lvi jsou v kterékoli situaci králové, kteří neskloní hlavu před ničím.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

    A co vás čeká v létě? Více se dozvíte v našem videu:

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz