Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kdo vyhraje každou hádku a boj? S těmito pěti si nezahrávejte!

/
  • (iStock)
    1. června 2021 ● 06:00

    Myslet si, že s každým můžete pokaždé dobře vyjít, je naivní. Hádat se je normální, a pokud je hádka konstruktivní, je to v pořádku. Ovšem existují znamení, která vás nikdy nenechají vyhrát. Mají v sobě totiž úžasnou schopnost vyhrát jakýkoli konflikt, do něhož vstoupí. A někdy, pokud jde o velké věci, je to i ku prospěchu věci. Tito lidé jsou totiž naprosto vytrvalí.

    A to si ještě představte, že by se spolu pustili do křížku dva velmi podobní lidé. Jak by potom taková hádka vypadala? Dokázali by vůbec dojít k nějakému řešení? Pokud se dostanete do konfliktu s někým, kdo má pocit, že musí pokaždé vyhrát, zkuste snížit napětí. Jde-li o kamaráda, nechte ho vyhrát (když nejde o něco fakt důležitého), pokud jde o partnera, promluvte si s ním a pokuste se dojít k nějakému kompromisu. Kterých pět znamení touží pokaždé vyhrát?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Beran je velmi soutěživý, a pokud se dostanete do boje s někým, kdo se narodil v tomto znamení, pravděpodobně prohrajete. Nemusí vás to ale trápit, prostě to tak musí být. Berani se narodili jako vůdci a moc dobře vědí, jak svou skupinu „podřízených“ pobavit. Zároveň však budou bojovat s kýmkoli na život a na smrt, aby vyhráli jakýkoli spor nebo boj (zejména pokud jde o blaho skupiny). Tito lidé vyzařují pozitivní energii – energii vítěze – a lidé se jich tak trochu bojí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou velmi vtipní. Mají téměř vždy v hlavě nějaký mazaný nápad, díky němuž budou vždy o krok před vámi. Když se nad tím blíže zamyslíte, opravdu nemá smysl začínat se s nimi dohadovat, nebo dokonce bojovat. Od začátku je jasné, že prohrajete. Rádi se také chvástají, díky čemuž se pak cítí ještě důležitější. I proto mají pocit, že mají vždy pravdu, a že tedy musí pokaždé z boje vyjít jako vítězové.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Lev

    Lev

    Lvi mají supervelké sebevědomí. Budou se chovat jako skutečný lev, jako někdo, komu patří všechno. A pokud se jim někdo pokusí postavit a začne s nimi bojovat, brzo zjistí, že na Lva mu argumenty nestačí. Tak moc jsou Lvi dobří. Líbí se jim vůdčí role a vždy si ji přivlastní, ať se vám to líbí nebo ne. V diskusi je těžké čekat, až na vás přijde řada, protože Lev bude mít pokaždé co říct. Snad jedině tehdy, když by se vám podařilo včas otevřít ústa a promluvit.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Panna

    Panna

     

    Panny jsou analyzující a neustále kontrolující malí ďáblové. Musíte být velmi opatrní na to, co před nimi řeknete. Dokážou vám to pak vrátit a díky tomu jsou taky v boji velmi dobré. Budou pečlivě sledovat každý váš pohyb a zapamatují si každé vaše slovo. Pak vás sice nechají mluvit, ale čekají jen na perfektní okamžik, kdy omylem řeknete něco rozporuplného. Tehdy zaútočí a Panna vyhraje! Jinými slovy, budou analyzovat všechno, včetně vašeho života, a pravděpodobně budou mít vždy pravdu – ve všem. Nemá smysl s nimi bojovat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 5.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou nejvášnivější znamení zvěrokruhu a jako takoví jsou vášniví i v boji. Štír nikdy nebude držet pusu, v životě ani v bitvě. Pokaždé bude vždy a všude nejhlasitější. Kdykoliv promluví, je jasné, že bude mít taky poslední slovo. Do té doby, dokud Štír mluví, nikdo další nesmí promluvit. Pokud plánujete schůzku se Štírem, měli byste vědět, že bude těžké ho přesvědčit a vyhrát.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz