Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Která znamení jsou vůči lásce nejskeptičtější? Jsou to tahle!

/
  • (iStock)
    13. března 2021 ● 06:00

    Skeptický člověk má obvykle nedůvěřivý postoj k věcem nebo podezřívavé smýšlení o všem nebo o některých specifických věcech. Třeba o lásce. Tvrdí pak například, že pravá láska neexistuje, že není možné skutečně milovat, a soustavně vše, co s láskou souvisí, kriticky posuzuje.

    Kdo ze zvěrokruhu má negativní pohled na lásku, kdo nedůvěřuje a kdo neustále pochybuje? Tato čtyři znamení zvěrokruhu patří k těm největším skeptikům, pokud jde o skutečnou lásku.

  • 1.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou považováni za jedno z nejsmyslnějších znamení ve zvěrokruhu, ale zároveň jsou to lidé, kteří vědí, že sex a láska nemusí nutně znamenat totéž. Jakkoli by se rádi ponořili do romantického vztahu s někým, život jim obvykle ukazuje, že spousta lidí je nedůvěryhodných, ne-li dokonce všichni. Neopustí úplně naději, ale trvá jim nějakou dobu, než se rozhodnou otevřít se a budovat skutečný vztah.

     

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci milují myšlenku na vztah, ale často jsou skeptičtí, ke které lásce by se měli zavázat. Chtějí na jedné straně prožívat vše bez omezení a limitů. I když pociťují k někomu silné city, jsou stále skeptičtí v tom, zda to, co cítí, je opravdová láska, nebo jestli není někde „venku“ něco lepšího. Jsou otevřeni všem možnostem, takže lásku ze svých životů nikdy nevyloučí, ale nebude pro ně snadné zavázat se k jedinému člověku, aniž by si to opravdu pořádně promysleli.

  • 3.

    Panna

    Panna

    Pokud je ve zvěrokruhu někdo, kdo pořád něco přehodnocuje, pak se stačí podívat na Pannu. Ta je v tomto směru na prvním místě. I když jsou Panny přemýšlivé, trpělivé a neuvěřitelné jako partneři, je také známo, že jim trvá dlouho, než nějaký vztah začnou. Nechtějí ztrácet čas, a přestože si myslí, že láska je krásná věc, která se ve finále vyplatí, těžko mohou uvěřit tomu, že by se našel někdo, kdo by je nezklamal. Pokud najdou ale někoho, kdo je stejně oddaný myšlence skutečné lásky, někoho, kdo pracuje na vztahu tak jako ony, mohly by být otevřené přijmout lásku se vším všudy a dát jí šanci.

     

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorozi jsou loajální, ale pokud jde o lásku, jsou také velcí pesimisté a skeptici. Nejsou v zásadě proti tomu, aby měli nějaký opravdový vztah, ale taky si nemůžou pomoct a předvídají neustále všechny věci, které by se mohly pokazit. Vědí, že láska může fungovat, a budou na ní tvrdě pracovat, pokud najdou někoho, na kom jim záleží. Bude to ale trvat dost dlouho, než je přesvědčíte, aby nebyli tak skeptičtí. Ovšem pak to bude stát za to.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz