Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Láska podle živlů: Jak se má k sobě oheň a voda?

/
  • Element, pod jehož vládou jsme se narodili, hodně napoví o povaze.
    Element, pod jehož vládou jsme se narodili, hodně napoví o povaze. (archiv)
    9. března 2021 ● 16:12

    Čtyři živly, které se přitahují i odpuzují, fascinují i míjejí.... Jaký je váš vztah podle elementárních konstelací a která spojení jsou nejnadějnější?

  • 1.

    Oheň - Beran, Lev, Střelec

    Oheň
    Mají velké množství energie. Jsou silní a dynamičtí.

  • 2.

    Zem - Býk, Panna, Kozoroh

    Země
    Jsou velmi praktičtí, řídí se zdravým rozumem a nepodléhají náladám a citům. Mají pevnou vůli a dodržují pravidla, i když někdy svá vlastní.

  • 3.

    Voda - Rak, Štír a Ryby

    Voda
    Jsou citliví, vnímaví, na první místo kladou emoce. Snadno se vcítí do jiných a navazují důvěrné vztahy.

  • 4.

    Vzduch - Blíženci, Váhy a Vodnář

    Vzduch
    Jsou společenští, rádi mluví a neustále o něčem sní. Dokola rozebírají vše, o čem přemýšlejí, ale i to, o čem je právě řeč.

  • 5.

    Vztahy mezi živly

    1. Oheň a oheň

    Když na sebe narazí dvě ohnivé znamení, mohou létat jiskry. Hádky, scény a stejně vášnivé udobřování je u nich na denním pořádku. Když se ale naučí temperament krotit, společný oheň může hořet celý život.

     

    2. Země a zem

    Když se setkají, nepůjde o žádné romantické vzplanutí. Jejich vztah bude pevný, silný, ale pro ostatní trochu nudný.

     

    3. Voda a voda

    Dvě vodní znamení nemají mezi sebou žádné překážky. Jejich láska, city a pragmatické dohody plnou hladce a vzájemně se inspirují. Jenže pokud bude klidu až příliš, může vztah skončit ve stojaté zátoce, mrtvém rameni, odkud se už dále nepohnou.

     

    4. Vzduch a vzduch

    Dvě vzdušné znamení spolu prožijí život jako jednu velkou párty. Neustále někam cestují, baví se ve společnosti, a i když si založí rodinu, je velmi pravděpodobné, že jejich vztah nikdy neupadne do nudné rutiny. Měly by si ale dávat pozor, aby to vzrušení zažívali spolu, a ne každý zvlášť.

     

    5. Oheň a vzduch

    Vzduch rozdmýchává oheň a ten díky tomu hoří jasněji. O nadšení a vzrušení, ale také hněv a vášeň není v takovém vztahu nouze. Pokud se vám oběma podaří udržet své povahové vlastnosti na uzdě, můžete spolu prožít velmi krásný život.

     

    6. Oheň a zem

    Když se do sebe zamilují, jejich láska je většinou problematická. Oheň sice zem nikdy nezničí, ale může ji ohrožovat a vyvádět z konceptu. Po čase se ohnivý typ se stabilní zemí může nudit, zemi zase mohou překážet jeho neustálé výbuchy a láska je tak vážně ohrožena.

     

    8. Oheň a voda

    Jsou dva protiklady, které se sice vzájemně fascinují, ale zároveň se bojí toho, že jeden druhého může zničit. Mají pravdu. Obě strany by měly ve vztahu krotit temperament, jinak to nevydrží.

     

    9. Zemi a vzduch

    Žádné velké vášně, ani romantická láska se tedy většinou nevyskytují. Pokud ale dokážete najít kompromis mezi společenskými vzdušnými znameními a potřebou zemitých jedinců výt v klidu doma, máte šanci vytvořit dlouhodobý vztah založený na vzájemném respektu a toleranci.

     

    10. Zem a voda

    V tomto případě dochází k nádhernému spojení lidí, kteří se potřebují a inspirují. Takový vztah může vydržet celý život a bude přinášet všem kolem štěstí a pocit naplnění. Jen pozor, vody nesmí být příliš mnoho a ani málo.

     

    11. Vzduch a voda

    Partneři těchto elementů jsou něco jako loď na divoké řece lásky, která si dělá, co chce a nikdo ji nedokáže řídit. Je proto riziko, že ztroskotá. Naděje, že skončí v bezpečném přístavu je sice malá, ale jak se říká, umírá poslední.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz