Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Arianin láskoskop: Vodnáře čeká záplava lásky, Ryby vztahová houpačka

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    4. března 2021 ● 15:53

    Lásku nezastaví nic, dokonce ani karanténa... Jak se vám bude dařit na poli milostném, vyvěštila čarodějka a karatářka Ariana Argoni. 

  • 1.

    Beran

    ..
    Planety jsou ve výhodném postavení, pro nezadané to může znamenat milostné dobrodružství. Stejně tak 14. března budete oplývat sexapelem a budete působit jako magnet pro opačné pohlaví. Zadaní by měli mít po celý březen hezké vztahy.

  • 2.

    Býk

    ..
    Venuši máte v harmonii s Uranem, zvláště od 4. března by vám seznamování opravdu mělo jít. Dokonce se můžete dočkat vyznání lásky od osoby, kterou už máte delší dobu v merku. Od 12. března vás tedy může potkat štěstí v lásce. Zadání mohou mít kolem 14. března určité spory se svým protějškem, tomu napomáhá nepříliš dobře postavený Merkur, ale od poloviny měsíce se vše zase začne lepšit.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Teď zrovna neprocházíte dobrým obdobím. Můžete se dokonce se svým protějškem rozejít. Harmonii narušuje Mars s Venuší. Kolem 20tého března si dávejte pozor na povrchní flirty, mohli byste se spálit. Teprve až na sklonku března se vám opět začne v Lásce dařit. Zadání to samé, pozor na hádky a konflikty. Snažte se partnera moc nedráždit, prostě chce to klid a nohy v teple.

  • 4.

    Rak

    ..
    Milí Raci a Račice, po celý březen jsou kolem vás nádherné konstelace na lásku jak vážnou, tak i nevážnou … a v tento měsíc opravdu můžete potkat tzv. osudovou Lásku. Zadaným také vládnou harmonické dispozice, jen buďte víc komunikativní. Protějšek to náležitě ocení.

  • 5.

    Lev

    ..
    Merkur až do 14tého vám do milostného života trochu hází vidle, takže je lepší soustředit se na práci. Ale konec měsíce vám to vynahradí, tam už se může tzv. země zachvět. Zadaní budou čelit vztahovému napětí, teprve od 20tého března se na vás usměje sluníčko a vztahy se pročistí.

  • 6.

    Panny

    ..
    Mars je v nehezkém postavení s vaším znamením, takže tentokrát vám dá Láska zabrat… 15. března se přidá i rušič Merkur, takže komunikace na poli milostném bude váznout. To samé pro zadané. Nezbývá než se těšit na duben, ale nezoufejte, poslední týden v březnu se začne všechno pomalu urovnávat.

  • 7.

    Váhy

    ..
    Merkur, který je vám příznivě nakloněn od 14. března, vám zajistí štěstí v Lásce i v práci. Můžete dokonce vstoupit do nového dlouhodobého vztahu s někým, kdo má velmi podobné zájmy jako vy. Prostě v březnu může vzplanout velké milostné dobrodružství. Příznivé je i datum 21. 3., které vám přinese hezké zážitky. Jen pozor na energii, poslední týden se můžete cítit unavení paradoxně z toho, že vám vše jde. Pro zadané je také březen velmi příznivý měsíc s milým překvapením.

  • 8.

    Štír

    ..
    Ve vašem znamení se nachází krásný trigon s Venuší a můžete proto zažít spoustu romantiky. 13. března máte skvělé vyhlídky na seznámení. Budete sršet energii a šarmem, což vás bude činit neodolatelnými. 15. března můžete potkat osudovou lásku. Pro zadané to bude mírně složitější, hned na začátku měsíce vás bude vás blízký podceňovat, ale vy mu nakonec dokážete, že jste silnější než si myslel. Toto napětí bude mít na svědomí Merkur ve spojení s vaším znamením. Ale od 15. března konflikty začnou ustupovat a vše se obrátí ve váš prospěch.

  • 9.

    Střelec

    ..
    Tento měsíc netlačte v Lásce na pilu, mohlo by se to obrátit proti vám. Venuše bude po celý měsíc zakletá v nepříjemné kvadratuře s vaším znamením. Můžete potkat i víc blbců, než obvykle. Kritické datum je kolem 12. března. Pro zadané bude platit totéž. Budete mít pocit, že žijete se sobcem, který vám nerozumí. Nesnažte se to zvrátit drsným hádkami, bylo by to jen horší. Dejte tomu čas a těšte se na duben.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Čeká vás transformační měsíc na poli vztahů. Váš pesimismus vystřídá úplně nový pohled na život a lásku jako takovou. Co se nedávno jevilo jako neřešitelné, se dá krásné do pohybu. Venuše v sextilu s Plutem vás dá dohromady buď s ex, nebo úplně novou láskou. Uvědomíte si, koho opravdu v životě chcete a koho ne. Zadaní mohou kolem 14. čekat řadu nedorozumění. Navíc 20. března máte těžkou kvadraturu s Plutem, ale právě díky tomu, že si věci hezky vyříkáte i za pomoci dramatické gestikulace a vše nakonec krásně vyřeší.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Zažijete krásný měsíc na poli lásky. Může se stát, že se opět s někým sblížíte, nebo se setkáte s novou láskou. Mars je od 4. března v harmonickém trigonu s Jupiterem, a vy se budete opět chtít cítit šťastní a toužit po komunikaci a objetí. Zadaní mohou prožívat jedno z nejhezčích období roku.

  • 12.

    Ryby

    ..
    Po celý měsíc budete mít vztahy jako na houpačce. Kolem 4. března můžete potkávat velmi povrchní jedince, kteří se vás budou snažit do sítě líbivých slibů. Proto si dávejte pozor! A od 14. března vás bude brzdit Merkur s Marsem. Budete mít pocit, že se vám Láska vyhýbá obloukem. Zadání zas mohou být smutní z toho, že člověk, kterého mají rádi, se jim vzdaluje. Ale jak se říká, nic netrvá věčně a konec měsíce můžete zažít krásné setkání, nebo smíření.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz