Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejspontánnější znamení zvěrokruhu. V seznamu je tahle čtyřka!

/
  • (istockphoto.com)
    20. srpna 2021 ● 06:00

    Zdá se, že astrologie má odpověď na všechno a nezůstává jen u předpovídání naší vnější identity nebo kompatibility v lásce. Každá planeta v astrologii řídí různé aspekty naší osobnosti, včetně motivací našich činů. Není tedy překvapením, že hvězdy mají silný vliv také na to, jestli v životě rádi hledáme vzrušení a zda milujeme spontánní akce.

    Někdo potřebuje itinerář pro každý výlet, i krátký. Jiný zase naopak nic takového nepotřebuje a raduje se v životě ze spontánních rozhodnutí. Existují znamení, které mají v povaze jednat podle emocí a přítomného okamžiku. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Beran je jedním z nejvíce spontánních znamení zvěrokruhu. Berani jsou proslulí svými impulzivními (a často bezohlednými) rozhodnutími. Kvůli jejich vysoké energii a elánu jsou profíky zejména v pořádáním setkání na poslední chvíli. Nevadí jim ani objednat dovolenou na last minute, aniž by dopředu něco zjišťovali. A díky své vládnoucí planetě Mars, která ovládá odhodlání, agresi a spontánnost, klidně bez zaváhání koupí své drahé polovičce drahou kabelku nebo značkové tenisky. Jak říká astroložka MaKayla McRae, vliv Marsu se u Beranů projevuje vášnivostí i v případě lásky. „Když je někdo přitahuje, nemůžou si pomoct, a jsou spontánní ve všem, co udělají. Někdy jejich spontánnost považují ostatní za bezohledný, jiní ale za srdečný.“

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci

    Blíženci dalším znamením, které je velmi spontánní. Jsou to také hlubocí myslitelé, ale také nestálí lidé. I díky tomu, že patří ke vzdušnému znamení, jsou velmi přizpůsobiví a také nepředvídatelní. Díky těmto povahovým rysům může být velmi těžké určit, jakým směrem se chtějí vydat. Proto je někdy pro jejich přátelé náročné s nimi držet krok – nikdy neví, kam bude následovat. „Jejich vládnoucí planetou je Merkur, takže si nemůžou pomoct, ale tíhnou proto k lidem, situacím a scénářům, které probouzejí jejich zvědavost,“ říká McRae. Strach nemají a není divu, že někdy reagují velmi impulzivně.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec

    Střelec je další v seznamu spontánních znamení. Jako rozmarný lučištník je nejlépe známý pro svou svobodomyslnost. Ta se promítá do jeho života a všeho, co podniká. Je to celoživotní student plný touhy, takže není žádné překvapení, že je také velmi spontánní. Jejich vládnoucí planeta je Jupiter, který mimo jiné symbolizuje intelektuální zkoumání, takže se svou zvědavostí se Střelci nechávají vést a jdou kamkoli za dobrodružstvím, i když jde o úplně neznámé místo. Podle astroložky McRae se touha Střelců vyhledávat vzrušení, promítá i do jejich romantických životů. „Když na ně někdo mrkne a naznačí, Střelec se dlouho nebude rozhodovat a spontánně skočí do akce,“ říká. Nebojácně přijímají i riziko, že se mohou dočkat odmítnutí nebo zklamání. Ovšem, co kdyby, že?

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář

    Pečlivé plánování není zrovna priorita Vodnářů. Naopak mají tendence upřednostnit spontánní rozhodnutí. To samozřejmě může vést k fantastickým okamžikům, jako je objevování nových děr ve zdech, restaurací nebo míst na schůzky či setkání s přáteli. V jednu minutu se přihlásí na kurz keramiky a v další se učí nový jazyk jen proto, že na to jednoduše mají chuť. Vzhledem k jejich oddanosti a nezávislosti i nekonvenčnosti, často dělají nevyrovnaná rozhodnutí. „Uran, jejich vládnoucí planeta, což je planeta nepředvídatelnosti a změn, jim dává impulzivitu. Ovšem ta je někdy může dostat do nepříjemných konfrontací, zejména s autoritami,“ říká astroložka McRae.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz