Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaké jsou vaše nejhlubší touhy podle znamení? Tyto ve vás dřímou

/
  • (iStock)
    14. dubna 2021 ● 06:00

    Každé znamení v sobě skrývá spoustu určitých rysů, které jsou podobné a platí pro všechny. Kromě povahových vlastností v sobě každý člověk hluboko uvnitř skrývá nějakou největší touhu, po níž podvědomě prahne, a nezastaví se před ničím, dokud se mu nepodaří ji naplnit.

    Které jsou vaše nejhlubší touhy, o nichž sníte? Jsou realizovatelné, dokážete je v reálném životě naplnit, nebo navždy zůstanou jen vaším snem?

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Beran touží převzít vedení, dosáhnout velkých věcí, udávat trendy a být v centru pozornosti. Ze všech znamení je nejodhodlanější. Narodil se, aby byl vůdce, a sní ve velkém. Miluje dobrodružství a vždy se snaží dosáhnout cílů, které si stanoví. Mezi cílem a odhodláním ho nemůže nic zastavit. Jsou to oni, kdo jdou příkladem všem a stávají se vzorem. Díky laskavosti a soucitnosti je ostatní následují a bez problémů se nechají jimi vést.  

     

  • 2.

    Býk (21. dubna - 20. května)

    Býk

    Býk touží po bezpečí ve všech oblastech svého života. Spíše než že by býci někoho vedli, raději za někým jdou. Jsou velmi dobří v podnikání a financích, protože jsou opatrní a věrní. Mohou být výbornými finančními poradci, protože rozhodnutí, která činí, mají hlavu a patu a lze se na ně spolehnout. Občas jsou sice tvrdohlaví, ale vzhledem k tomu, že se na ně můžete spolehnout, to zase tak moc nevadí.

  • 3.

    Blíženci (22. května - 21. června)

    Blíženci

    Blíženci touží po znalostech a nových zkušenostech. Jejich touhy po vědění nebudou nikdy zcela uspokojeny, protože prostě neustále potřebují něco nového nasávat. Jsou to lidé milující dobrodružství a rádi zkouší nové věci. Jsou také velmi chytří a kreativní, díky čemuž se přizpůsobí každé situaci, na kterou narazí. Nejhlubší jejich touha je tedy touha po nových výzvách. Jsou plní energie a připraveni přijmout jakoukoli výzvu, která se před nimi objeví.

     

  • 4.

    Rak (22. června - 21. července)

    Rak

    Raci touží po svobodě a neomezenosti ve všech aspektech života. Rak má vždy na mysli pravou svobodu a nezastaví se před ničím, dokud jí nedosáhne. Touží po svobodě emocionální, finanční i romantické. A přestože po ní touží, patří mezi nejvěrnější znamení zvěrokruhu. Nesnášejí ale řetězy, které by je svazovaly, rodí se, aby létali, a budou po tom toužit neustále. Občas jsou plaší a citliví, když v nich dříme pocit nejistoty. Jinak ale míří vysoko a mají extrémně dobrou intuici a pozorovací schopnosti.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev

    Lvi touží po tom, aby je neustále lidé oceňovali. Touží po chvále a respektu. Jsou ambiciózní a sebevědomí, mají velké cíle a nic je nemůže zastavit. Rádi druhé vedou a mají každou situaci pod kontrolou. Jsou ale také plní empatie a starostlivosti, ale taky jsou velmi citliví na energie kolem sebe. Dávají druhým spoustu šancí a mají velká očekávání. Pokud je někdo chválí, cítí se naplnění. Když se jim chvály nedostává, považují to za špatné a upadají do smutku, nebo naopak naštvanosti.

     

  • 6.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna

    Nejvíc v životě touží po lásce a náklonnosti. Panny jsou posedlé láskou a touží po ní jako po droze. Ať jsou kdekoli, snaží se ji najít. Jsou velmi spolehlivé, loajální a věrnost je pro ně nejdůležitější. Panny jsou také velmi inteligentní, což jim umožňuje dosáhnout celkem snadno všech cílů. Lidé často Panny odsuzují za to, že jsou chladné a kritické, ale ve skutečnosti jsou to bytosti plné lásky, dobrosrdečnosti a soucitu.

  • 7.

    Váhy (23. září - 22. října)

    Váhy

    Váhy touží nejvíc po rovnováze v životě. Když je vše v dokonalé harmonii, jsou spokojené. Váhy mají mírumilovnou povahu a snaží se vyhnout se konfliktům. Nejsou moc do větru a netouží ani moc po dobrodružství. Ve svém životě ze všeho nejvíc milují mír a klid, takže obvykle dávají přednost práci, která nevyžaduje hodně úsilí a která je nestresuje. Často jsou zmatené a nedokážou se rychle a dobře rozhodovat. Mají rády jasné a přímé věci, takže se vyhýbají všemu, co by mohlo v jejich životě způsobit nerovnováhu nebo zmatek.

     

  • 8.

    Štír (24. října - 21. listopadu)

    Štír

    Štíři touží po úspěchu v čemkoli, co dělají. Jsou extrémně odhodlaní a nikdy neustoupí z cesty, po které se vydali. Nejvíc touží po tom, aby všem dokázali, že jsou nejlepší a že se nikdy nemýlí. Vždy se snaží uspět tam, kde ostatní selžou. Jsou neklidní, pokud jde o dosažení toho, o co usilují, proto jsou taky nejambicióznější ze všech znamení zvěrokruhu. Do všeho jdou na sto procent a jejich nejhlubší touhou je být na vrcholu.

  • 9.

    Střelec (23. listopadu - 22. prosince)

    Střelec

    Střelci touží změnit svět. Nebojí se zkoušet nové věci a pokoušet se o skutečné inovace a změny, které ve finále mohou pozitivně ovlivnit spoustu životů. Rádi pracují samostatně, protože ve své podstatě jsou velmi svobodomyslní a nesnášejí omezení. Jsou vysoce kreativní a nápadití, takže se často stává, že nevěnují pozornost emocím druhých lidí. Touží po změnách a svými nápady chtějí zlepšit svět.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozoroh

    Kozorozi touží po respektu a obdivu svých blízkých, hlavně od rodiny a přátel. Chtějí své rodině dokázat své hodnoty, protože věří v to, že rodina na ně může být hrdá jen prostřednictvím jejich úspěchů. Jsou velmi loajální a jsou mimořádně starostliví, pokud jde o blízké. Jsou soběstační a většina z nich je raději ve vedení než v podřízené roli. Podobně jako Lvi, i oni touží po obdivu a chtějí být na vrcholu, aby všem dokázali, že za to stojí. Tato vlastnost z nich ale někdy dělá náladové a tvrdohlavé osoby.

  • 11.

    Vodnář (21. ledna - 19. února)

    Vodnář

    Vodnáři touží vyniknout v davu a být známí. Nechtějí „jen“ splynout s davem, jejich skrytá touha spočívá v tom, že vyniknou a budou za to pochváleni. Patří totiž ke kreativním znamením, která přicházejí s brilantními nápady. Jsou také soucitní a empatičtí, rádi s lidmi komunikují a rádi jim pomáhají. Pokud jde o dosažení životních cílů, nikdy neusnou na vavřínech. Jsou odhodlaní tak moc, že si často nevšimnou lidí a emocí kolem. Nemají moc rádi, když jim někdo šéfuje, milují svou nezávislost a rádi kráčejí svou vlastní cestou. Nikdy to nejsou ovce ve stádě.

  • 12.

    Ryby (20. února - 20. března)

    Ryby

    Touží proměnit své sny v realitu. Ryby si nepřejí nic jiného ​​než převést své často šílené, ale někdy geniální nápady a sny do reality. Jsou velmi chápavé a empatické, pokud jde o přátelství, jsou naprosto loajální a spolehlivé. Ryby jsou snílci a jejich nejhlubší touhou je proměnit všechny nejbláznivější sny ve skutečnost. A často se jim to podaří.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz