Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jednoduché jarní rituály: Přivolejte si to, po čem už dlouho toužíte!

/
  • Vyzkoušejte některý z jednoduchých jarních rituálů, které doma zvládne v podstatě každý.
    Vyzkoušejte některý z jednoduchých jarních rituálů, které doma zvládne v podstatě každý. (istockphoto.com)
    9. dubna 2022 ● 06:00

    Období, kdy se po zimě vše probouzí a ožívá, je ideální k tomu, abyste se oprostili od negativních energií, nabrali nové síly a splnili si svoje sny. Vyzkoušejte některý z jednoduchých jarních rituálů, které doma zvládne v podstatě každý. Potřebovat k tomu budete jen pár drobností, třeba svíčku, nitě, sůl, papírek či šalvěj. Zkuste tedy na chvíli zklidnit mysl a začít věřit, že vše je možné...

  • 1.

    Očista domu

    Vyzkoušejte některý z jednoduchých jarních rituálů, které doma zvládne v podstatě každý.

     

    Jeden z nejstarších způsobů, jak vyčistit prostory, je vykuřování šalvějí bílou, která je velmi oblíbená u amerických indiánů i domorodých obyvatel Amazonie. Mluví se o ní jako o nejposvátnější bylině vůbec. Má osvěžující a kořenitou vůni a účinky, které očišťují místnosti od negativní energie a také ji dezinfikují.

     

    Jak na to: Suchou šalvěj vložte do žáruvzdorné misky. Postavte ji na nehořlavý povrch. Šalvěj zapalte a hned uhaste, začne se z ní linout kouř. S miskou procházejte prostor, který chcete vyčistit – zaměřte se na průchody mezi místnostmi, nezapomínejte na rohy pokojů. Soustřeďte se a věřte své intuici, povede vás tam, kde je nejvíce negativní energie. Pozor dejte i na prostory, kde máte počítač, televizi apod. I ty je třeba vyčistit. Poté, co šalvěj dohoří, se doporučuje zapálit kadidlo. Účinky se tak posílí. Během rituálu můžete nahlas opakovat, co si doma přejete mít, například: Chci domů zdraví, lásku, finance…

  • 2.

    Získání peněz

    Astročlánky

     

    Jen málokdo je se svou finanční situací naprosto spokojen. Pokud na tom s penězi nejste zrovna dobře, je jaro ideálním obdobím pro uskutečnění rituálu, kterým si finance můžete přinést do života. Je mu ale třeba věřit a nepochybovat.

     

    Jak na to: Nachystejte si malý látkový pytlíček na zavazování či stažení, tři kuličky nového koření a pyrit. Jde o kámen, který je zdrojem pozitivní energie, odstraňuje blokády, mírní deprese a trému, chrání před černou magií, a hlavně přitahuje hojnost a bohatství. Rituál je třeba provést za jarní noci. Jakmile se setmí, zapalte svíčku (zlatou nebo zelenou). Do pytlíčku vložte pyrit a nové koření, zavřete jej. Říkejte: „Děkuji za bohatství, které přichází do mého života, stávám se pro něj magnetem. Začíná ke mně proudit ve velké míře.“ Pytlíček na tři dny pověste nad vchodové dveře, poté dejte pod polštář. Pro zvýšení účinku se doporučuje nosit jej i v kabelce.

  • 3.

    Splněná přání

    Astročlánky

     

    Jaro vlévá novou energii do žil a my víc než kdy jindy toužíme po tom, aby se nám splnilo to, co si přejeme, a abychom získali, co nám chybí. Lásku, finance, práci, zkrátka cokoli. K tomu může pomoct jednoduchý rituál.

     

    Jak na to: Nejprve si vyrobíme vlastní svíčku, je to lehčí, než se zdá. Můžete si koupit vosk a knot, ale také roztavit už hotovou svíci. Rozpusťte vosk (nebo svíčku) v hrnci a přidejte do něj vlastní ingredience. Záleží na tom, po čem toužíte. Pokud po lásce, je vhodný vosk červený, do kterého přidáte pár okvětních lístků rudé růže, ale hodí se i růžový olej nebo čtyřlístek. Potřebujete-li finance, je vhodná zelená barva. Do směsi můžete přidat kousek zázvoru, šalvěj a hlavně muškátový oříšek, o kterém se říká, že rozmnožuje peníze. Vosk nalijte do malé skleněné nádoby, nezapomeňte na knot. Jakmile ztuhne, lze začít s rituálem. Nejprve zapalte svíčku a na papírek napište své přání. Plně se na něj soustřeďte. Pak papírek nad svíčkou spalte s přáním, ať jej oheň promění na realitu. Popel, který zůstane, rozfoukejte do světových stran. Svíčku nezhasínejte, nechte ji volně dohořet.

  • 4.

    Pro lásku

    Astročlánky

     

    Tento jarní rituál je cíleně zaměřený na přivolání lásky v případě, že nemáte vyhlédnutého nikoho konkrétního. Pokud jste sami a chcete, aby láska vstoupila do vašeho života, vyzkoušejte to!

     

    Jak na to: Vezměte tři nitě, stuhy nebo provázky, každý jiné barvy. První červený, druhý zelený a třetí v odstínu, který máte rádi. Upleťte z nich klasický copánek a na konci udělejte uzel. Celkem jich musíte vyrobit sedm a u každého myslet na lásku, po které toužíte – jaká by měla být. Spletený provázek noste u sebe, ale nikdy jej nerozvazujte. Mějte jej do chvíle, než do vašeho života láska vstoupí. Pak jej pusťte po vodě.

  • 5.

    Pročištění těla

    Astročlánky

     

    Sůl do sebe umí velmi dobře nasát negativní energie. Tento rituál je ideální pro pročištění těla po zimě, ale hodí se i tehdy, máme-li za sebou náročný den, nebo když se necítíme dobře po komunikaci s nějakým člověkem, případně pokud jsme se pohádali. Zároveň působí jako ochrana.

     

    Jak na to: Do misky dejte tři lžíce soli a půl litru vody, promíchejte a směsí potřete celé tělo mimo pokožky hlavy a samozřejmě i intimních partií. Nechte pár minut působit, aby sůl vysála vše negativní z vašeho těla. Osprchujte se a říkejte u toho: „Ať voda spláchne vše špatné, co je se mnou spojeno.“ Chvíli relaxujte při svitu svíčky, může být i vonná. Důležité je, aby vám bylo příjemně.

Autor: Monika Brabcová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz