Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kdo ze zvěrokruhu přitahuje muže jako magnet? Je to těchto pět znamení

/
  • (istockphoto.com)
    13. června 2023 ● 06:00

    Pokud se nenajdete v následujícím seznamu, možná vás to šokuje nebo naštve, protože každá žena je přece svým způsobem krásná a atraktivní. Podle astrologů ale existují některá znamení, jejichž typické vlastnosti ovlivňují osobnost, a mají tak vliv na to, jak je vnímá opačné pohlaví. Následujících pět znamení to má v životě prostě jednodušší, téměř každý muž si je dokáže okamžitě zamilovat.

    Bez ohledu na vaše znamení zvěrokruhu je v sobě možné mít nevysvětlitelný magnetismus, který přitahuje opačné pohlaví. Jak se říká, krása je v očích toho, kdo se dívá, ale umístění hvězd a střídání ročních období mohou naklonit misky vah ve prospěch určitých znamení.

  • 1.

    Beran

    Beran

    Ženy narozené ve znamení Berana dávají velký důraz na vzhled. Mají silnou vůli a touhu po vítězství. Kromě lásky k módě dokážou vtáhnout do žízně po životě, umí milovat a být milována. Snad právě to je jedinečná vlastnost, jak se jeví všem mužům – jako magnet, který je přitahuje. Beranice nenechají nikoho lhostejným. Vědí, jak to udělat, aby si jich druzí všimli, a taky, jak druhé získat. Tyto ženy často přitahují pozornost elegantními outfity, ale stačí se jim podívat do očí a na vše zapomenete a zamilujete se do nich.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Ženy narozené ve znamení Býka dokážou svou přirozenou hrou něhy a krásy lapit srdce každého muže. Jejich něžná gesta je předurčují být velmi milými, příjemnými a starostlivými partnerkami. A komu by se to nelíbilo? První, co muže na ženách v tomto znamení přitahuje, je jejich okázalá sladkost a osobní kouzlo. Muži jejich kouzlu okamžitě propadnou a v tu chvíli již zamilovaní zjišťují, že za zdánlivou křehkostí se skrývá vůle ze železa a oceli. Neuvěřitelnou souhrou okolností je ale jejich blízcí nadále považují za bezmocné, zranitelné, ale především za ty nejkrásnější.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženec

    Blíženci

    Ženy narozené ve znamení Blíženců využívají své rozmanité nadání, aby dobyly srdce mnoha mužů. Jejich nepředvídatelnost dělá ze svádění vzrušující hru, při které se mohou na okamžik stát skromnou ženou a v následující minutě zase osudovou kráskou, ze které muži blázní. Blíženci mají mnoho podob, což znamená, že muži s nimi nemohou držet krok a jsou rychle strženi jejich nepolapitelným kouzlem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Ženy narozené ve znamení Raka mají vnitřní krásu, která okouzlí srdce toho, kdo se k nim přiblíží. Muži, kteří je potkají, se jimi nechají svádět, dokud neztratí hlavu. Jsou tak uchváceni, že se jim bude zdát, že objevili poklad. Krása žen v tomto znamení je na první pohled málo zřejmá, ale na druhý už ji z nich cítí naprosto každý. Ten, kdo dokáže jejich vnitřní krásu odhalit, takovou ženu pravděpodobně nikdy nevymění za jinou.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Panna

    Panna

    Ženy ve znamení Panny jsou kouzelnice, které se dokážou transformovat podle toho, koho chtějí zaujmout. Jejich krása je přizpůsobivá očím těch, kteří se na ně dívají. Což znamená, že pro muže neexistuje žádný způsob, jak uniknout. Panny vědí, jak pečovat o svůj vzhled, a vždy dokážou být svůdné, okouzlující a elegantní. Není muže, který by nechtěl kráčet po jejich boku.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz