Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kdo ze zvěrokruhu se pořád vymlouvá a hledá důvod, proč to nejde? Jsou to tihle!

/
  • (istock.cz)
    4. února 2022 ● 06:00

    Vymlouvat se je přirozená lidská reakce. Jsme společenské bytosti, kterým záleží, byť to často nepřiznáme, na tom, co si o nás ostatní myslí. Takže pokud něco nejde podle našich představ, nebo se domníváme, že bychom před zraky ostatních klesli, spíše se vymlouváme a vyhýbáme odpovědnosti.

    Nechceme čelit obtížným rozhovorům ani negativním pocitům. Lidé, kteří se vymlouvají, mohou v ten okamžik cítit úlevu, protože se vyhnou chvilkové bolesti či nepříjemnému pocitu. Z dlouhodobého hlediska to ale rozhodně není dobré, neustále utíkat od reality a hledat výmluvy na cokoli. Která čtyři znamení zvěrokruhu má sklony k výmluvám?

  • 1.

    Býk

    Býk

    Býci patří k těm, kteří mají tendenci se na všechno vymlouvat. Dokážou si odůvodnit a omluvit cokoli, ať je to dobré nebo špatné. Ospravedlnit všechny své činy vyžaduje určitou dávku drzosti, ale Býci jsou mistři ve vymlouvání se. Věří totiž, že je snazší držet se svých starých způsobů místo toho, aby překračovali své hranice, a tak se ospravedlňují, aby to mohli dál dělat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

    V mysli Blíženců je tolik věcí nashromážděných dohromady. Výhodou toho je, že jsou schopni multitaskingu jako největší profíci a vidí dvě strany každého problému. Než se pustí do akce, zváží předem všechny možnosti. A pokud jim to nevyhovuje, rozhodnou se pro no-show a vymyslí si dost dramatickou a možná i zamotanou výmluvu.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Panna

    Panna

    Tendence Panny omlouvat samy sebe je zřídkakdy půvabná. Nejenže se vymlouvají, ale také přímo lžou, aby vám zabránili zjistit, jaký je skutečný příběh za jejich přehnanými výmluvami. A pokud jsou přistiženy při výmluvě, přijdou s neupřímným sáhodlouhým vysvětlováním.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

     

     

  • 4.

    Štír

    Štír

    Štíři se vymlouvají obvykle nahodile, a vy obvykle vycítíte, že se vymlouvají. Jejich výmluvy jsou totiž často velmi chabé, takže se sami prozradí. Kromě toho, že se nehezky vymlouvají, taky lžou, aby se z toho dostali. Být ale defenzivní a vymlouvat se, nikdy nefunguje. Čím více mlží, tím méně prostoru je pro pravdu. A bez pravdy není důvěry, což Štíři moc dobře vědí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz