Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo se drží pořád máminy sukně? Tahle 4 znamení jsou největší mamánci

/
  • (iStock)
    21. ledna 2022 ● 06:00

    Je samozřejmě hezké, když i jako dospělí vycházíme se svými matkami skvěle. Někteří lidé, zvláště muži, se ale nedokážou od svých matek odpoutat. Jsou na nich závislí, srovnávají je se svou partnerkou, každý den jí několikrát telefonují a neustále se s nimi radí.

    Mamánci jsou zvláštní sorta mužů, a najdeme je určitě mezi všemi znameními napříč zvěrokruhem. Jsou ale některá znamení, v nichž najdete takové muže mnohem častěji. Která se drží máminy sukně i v pozdním věku?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Berani jsou poháněni myšlenkou dobrodružství a spontánnosti. Obvykle mají také mnohem hlubší úroveň vzájemného propojení se svou matkou. Nesmírně se vzájemně milují. Je mezi nimi silný a nikdy nekončící vztah. Berani mají tendenci hledat útěchu i radu vždy nejprve u své matky, přestože mají svobodnou duši, která nechce být svazovaná.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býk je další znamení zvěrokruhu, které si vždy ve svém životě vybere svou rodinu, zvláště svou matku, před všemi ostatními. I když mají Býci úžasné přátele a partnery, silně věří tomu, že život stojí za to žít, jen když jsou obklopeni těmi nejlepšími z nejlepších. A k nim řadí právě matky. Vědí, že se na tu svou mohou vždy spolehnout, že tu pro ně bude, bez ohledu na to, co jim život postaví do cesty.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Rak

    Rak

    Raci jsou citlivé duše, které hledají neutuchající podporu u svých matek. Vynakládají zvláštní úsilí na spojení se svými blízkými. Raci udělají vše pro to, aby vždy dobře vycházeli se svými matkami, a aby s nimi byli neustále ve spojení, i když žijí každý v jiném městě, nebo na druhém konci světa. Mají sklon upřednostňovat mámy nad vším ostatním a mají k nim láskyplný a pečující vztah. Stačí, aby matka zavolala kdykoli během dne, že něco potřebuje, a Rak je ochoten přijet, aby jí splnil její přání.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorozi jsou rodinně orientovaní jedinci, zodpovědní a praktičtí. Pokud jde o jejich matky, vždy dělají všechno pro to, aby byly šťastné. Pokud chodíte s Kozorohem, žijete s ním nebo se s ním přátelíte, vždy budou trvat na tom, abyste se nejprve setkali s jejich matkami. Důvěřují svým matkám totiž natolik, že jakmile o někom prohlásí, byť jednu negativní věc, zbaví se ho. Rodina, zvláště matka, je pro toto znamení tak důležitá, že pro ni udělají cokoli.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz