Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Psychopati podle znamení. K čemu máte sklony a co je ve vás nebezpečné?

/
  • (iStock)
    19. ledna 2022 ● 06:00

    Když přemýšlíme o psychopatech, obvykle si vybavíme nějaké monstrum z filmu, které bezmyšlenkovitě zabíjí každého, kdo mu stojí v cestě. Ale ne všichni psychopati jsou vrazi. Ve skutečnosti existují lidé, kteří mohou být definováni jako psychopaté proto, že jednají amorálně nebo postrádají schopnost milovat či navazovat smysluplné vztahy.

    Psychopaté obvykle mají nedostatek emocí, zejména těch sociálních, jako je stud, pocit viny či rozpaky. Nikdy nepřijímají odpovědnost za své činy, raději obviňují druhé. I když mohou být psychopaté okouzlující, bývají obvykle neupřímní a nedělá jim problém lhát. Kdo je tedy ze zvěrokruhu s největší pravděpodobností psychopat?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Psychopat bez strachu

    Tento druh psychopata má velmi malou impulsní kontrolu, nedokáže ovládat své činy. Berani vždy touží po vzrušení a chtějí provádět vysoce rizikové činnosti. Vždy se chtějí cítit vzrušeni a dělat vysoce rizikové činnosti. Rádi čelí jakémukoli nebezpečí, nemají absolutně žádný strach a je jim jedno, koho ohrozí, i když by to měli být ti nejbližší. To, co odlišuje Berana psychopata od typického Berana, hledajícího dobrodružství, je nevyzpytatelnost, nezodpovědnost a taky to, že jim je naprosto jedno, jak jejich chování ovlivňuje ostatní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Zlodějský psychopat

    Býci jako psychopati mají pocit, že byli ošizeni životem. Jsou poháněni závistí a potřebou vzít zpět to, o čem si myslí, že jim bylo ukradeno. Kompenzují si prázdnotu své vlastní životní situace tím, že někomu jinému způsobují tolik ničení a škod, kolik mohou. Cítí, že mají právo dělat, co potřebují, aby se ve svém životě cítili lépe. Jsou žárliví, závistiví, ctižádostiví, chamtiví, materialističtí a soustředění na sebe. I když mají všechno, co mají ostatní, stále nejsou šťastní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Lhářský psychopat

    Pro Blížence – psychopaty je lhaní stejně snadné jako dýchání. Lžou pořád, většinou bez skutečného důvodu, kromě toho, že je to pro ně tak snadné. Ve skutečnosti nedokážou pochopit rozdíl mezi pravdou a lží, takže se jen zřídka ptají sami sebe, zda to, co řekli, je pravda nebo ne. Jsou skvělí při svádění, protože dokážou vycítit, co lidé skutečně chtějí slyšet, a využít to ve svůj prospěch. Psychopat lhář je fantastický při identifikaci nejzranitelnějších částí někoho a jejich zneužití. Jsou chytří, okouzlující a dokážou lichotit tak dlouho, dokud nedosáhnou toho, co chtějí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Psychopat duše

    Psychopat duše se zdá být zranitelný, rozkošný, milý, a tak ho lze snadno milovat. Když mluví s lidmi, vypadá jako by s nimi sdílel stejné myšlenky, víru a životní plány. Zdá se, že typ Raka jako psychopata je kompatibilní se všemi. Takoví Raci mají kouzlo a charisma a chovají se tak, jako by jejich smyslem života bylo milovat. Budou usilovat o svůj cíl pomocí romantických večeří, procházek po pláži a hlubokých duchovních rozhovorů. Jakmile toho druhého k sobě ale „zaháčkují“, můžou se stát se agresivními, majetnickými a sebestřednými.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Sociální  psychopat

    Tento typ psychopata je vždy na vrcholu ve svých pracovních a sociálních kruzích. I když mohou být okouzlující a sympatičtí v práci nebo na večírcích, terorizují své vlastní členy rodiny. Tito psychopati jsou často extrémně inteligentní a nadaní ve svých vybraných oborech. Vyžadují úplnou kontrolu a manipulují ostatní, aby prosadili své cíle. Jsou podezřelí, paranoidní a nemají žádné sociální svědomí. Jedná se o druh psychopatů, kteří vytvářejí fantastický první dojem, ale poté, co s nimi nějakou dobu pracujete, zjistíte, jak jsou ve skutečnosti nespolehliví, impulzivní a mstiví. Pokud sociální horolezec udělá chybu, vždy se ujistí, že za to bude obviňován někdo jiný, a to typickým lvím způsobem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Akademický psychopat

    Tito psychopati jsou často velmi úspěšní v lékařských, právních, vzdělávacích, náboženských a vědeckých oborech, obvykle je najdete v jakékoli intelektuálně zaměřené profesi. Jsou ale schopní vyškolit se v oboru, který si osvojí a předstírají, že jsou skuteční mistři. Životopis Panny je plný lží a polopravd. Využívají výhod svých klientů, pacientů a studentů jakýmkoli možným způsobem, který pro ně bude přínosem. Když je jejich lest odhalena, prostě přejdou k další práci bez jakékoli viny. Mimochodem, pokud by měl být někdo sériovým vrahem, pak Panna 😊

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Psychopat svatoušek

    Tento typ psychopata tvrdě pracuje na tom, aby zajistil, že si každý myslí, že má bezvadnou morálku a že všichni ostatní jsou nemorální. Často zneužívají politické nebo sociální situace jako záminku k sadistické, brutální, intrikující, klamavé, kontrolní, manipulativní, hrubé, mučivé a zkorumpované aktivitě. Není divu, že tento typ Vah vykonává často práci dozorců, náboženských vůdců, učitelů a policistů. Jejich svatost a rigidní morálka zakrývají skutečnou shnilost jejich charakteru.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Sexuální psychopat

    Tento druh psychopata má obrovský sexuální rozsah, kde je pro ně téměř všechno sexuální příjemné. Obvykle mají různé fetiše, zvrácenosti a neomezují svůj vkus na jedno pohlaví nebo věkové rozmezí. Každý, bez ohledu na to, jak mladý nebo starý, může být pro ně terčem. Sexuální psychopat neuznává souhlas, protože se jim líbí dominovat, ovládat a přemáhat ostatní lidi. Stejně jako mnoho jiných sexuálních zločinů, ani sex u tohoto typu Štíra není o potěšení, ale o ovládnutí a podrobení člověka.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Psychopat prodavač

    Psychopat prodavač ve znamení Střelce je také známý jako prodavač ojetých vozů, protože může komukoli prodat cokoli. Primárně se ale snaží především prodat sám sebe. K přilákání člověka používají „prodejní hřiště“. Pečlivě sledují zvolenou značku a kladou jim otázky, vytvářející vztah. Tento psychopatický Střelec se snaží přesvědčit kupujícího, že je odborník a že „by vás nikdy neuvedl do omylu“. Neustále pracují na lidech, manipulují s nimi, aby je přiměli dělat, co chtějí, a nikdy jim to není líto.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Paranoidní psychopat

    Psychopat Kozoroh je velmi podezřívavý a podezírá všechny ze všeho, i když zjevně není důvod. Kozorozi se děsí toho, že budou něčemu nepříjemnému vystaveni, a budou proto čím dál nebezpečnější. Často obviňují ostatní, že se dopustili špatného jednání, aby nesprávně nasměrovali jejich podezření - jsou to mistři projekce. Nikdy nepřijímají odpovědnost za nic, co dělají, dobré nebo špatné. Mají silnou touhu obhájit se za špatnou minulost tím, že přijdou s komplikovanými spiknutími o pomstě nebo krutosti.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Antisociální psychopat

    Vězení jsou naplněna tímto druhem psychopata – „špatného chlapce nebo špatné dívky“, protože absolutně odmítají vyhovět sociálním normám a dodržovat zákon. Důsledně lžou, nemají žádný problém s podněcováním ostatních pro vlastní osobní zisk. Jsou podráždění, agresivní a zcela ignorují bezpečnost sebe i ostatních, takže není divu, že se dostanou do spousty hádek. Vodnář psychopat má málokdy stabilní práci, nikdy nemůže plánovat budoucnost.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Umělecký psychopat

    Tento typ psychopata miluje, když má kolem sebe kreativní a nekonformní lidi. Manipulují s ostatními lidmi tím, že se pokoušejí vypadat nudně, protože se prezentují jako okouzlující, umělecké a nadané bytosti. Mají úžasné slovní dovednosti, které mohou využít ve svůj prospěch, díky čemuž lidé věří, že nejsou psychopati, jen nepochopení géniové. Snaží se být obdivovány a rády předvádějí své znalosti historie, kultury a umění. Ve skutečnosti se nezajímají o nic jiného než o sebe a hledají pouze následovníky, které mohou použít k tomu, aby vypadaly ještě velkolepější.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz