Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Kde najdete osudovou lásku? Spřízněnou duši hledejte podle svého znamení

/
  • (iStock)
    12. ledna 2022 ● 06:00

    Svou spřízněnou duši můžete potkat kdekoli. Ale najít lásku svého života na místě, kde se necítíte dobře, je méně pravděpodobné. Pokud si však nejste jisti, kam se vydat, nezapomeňte, že znamení zvěrokruhu a romantika jsou nerozlučně spjaty. A vědět trochu více o svém znamení vás může přivést o krok blíže k lásce.

    Může se zdát, že v dnešní době, které vládnou sociální sítě, potkává své lásky na online seznamkách snad každý. Ale podle průzkumu Piper Jaffray pouze 27 procent dotázaných z mileniálů uvedlo, že používají Tinder, takže určitě ještě existují lidé, kteří potkávají své budoucí partnery v reálném životě. Pokud nevíte, kde se rozhlížet, přemýšlejte více o své osobnosti a o tom, jaká místa a lidé vás přitahují. Dobrým krokem může být astrologie. Vaše znamení zvěrokruhu může sloužit buď jako vodítko, kde začít hledat, nebo kde byste mohli narazit na lásku svého života.

  • 1.

    Beran (21. března – 19. dubna): Sportovní událost

    Beran

    Beranova divoká povaha má vliv i při hledání lásky, stejně jako pro jiné aspekty života. A sportovní akce jsou perfektním místem, kde se Beran může s někým seznámit, třeba díky přátelskému žertování. Berani milují veškeré aktivity, v nichž mohou soutěžit. Konkurenční Beran tedy může spřízněnou duši potkat na nějaké sportovní akci a zažehnout tak plamen. Takže, vyrazte na nějaký zápas s přáteli a zbytek nechte vesmíru.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk (20. dubna – 20. května): Pod širým nebem

    Býk

    Pokud jste Býk, možná už víte, že jako zemské znamení milujete přírodu a jak je fajn vyjít ven na vzduch. Setkání se svou spřízněnou duší by tedy mělo proběhnout na vašem šťastném místě: venku. Může to být na nějaké venkovní akci, ať už v parku při běhání, na kole, či na koncertě pod širým nebem. Býkovi se daří v přírodě, v níž jsou aktivovány všechny jeho smysly, které pak může využít i při hledání osudové lásky.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci (21. května – 20. června): Na cestách

    Blíženci

    Pokud jste neustále něčím zaneprázdnění Blíženci, může se vám zdát skličující představit si, že byste se ve snaze najít dokonalého člověka vydali ze své cesty. Naštěstí pro vás hvězdy naznačují, že by se vaše spřízněná duše mohla objevit během cestování. Multitasking Blíženci najdou nejpravděpodobněji svou osudovou lásku při cestách. Je docela možné, že upovídané vzdušné znamení potká spřízněnou duši třeba nevědomky, když se posadí vedle své spřízněné duše v metru, letadle nebo vlaku, a naváže s ní rozhovor, který bude trvat hodiny a roky. Mějte tedy oči otevření, osoba, pro kterou jste byli stvořeni, může být váš spolucestující.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak (21. června – 22. července): V kině nebo divadle

    Rak

    Pokud jste Rak, o kterém je známo, že je sentimentální a miluje klasiku, kterou hledá třeba na Netflixu, pak se s právě tahle vlastnost může stát cestou k nalezení lásky jejich života. Sentimentální a citlivý Rak pravděpodobně najde svou spřízněnou duši ve stejné řadě v kině na odpoledním promítání starého romantického filmu, nebo někde v divadle při dramatickém představení. Rak pozná dobře, že ten cizí vedle sedící člověk je ten pravý, pokud oba vzlykají ve stejných chvílích. Vydejte se tedy do místního kina a uvidíte, co se stane.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev (23. července – 22. srpna): Na pracovní akci

    Lev

    Networking jako koncept může v očích některých vyvolat strach, ale obvykle ne v očích Lva. Zapojte se do té lásky k šmejdění a uvidíte, kam vás to ještě zavede (pokud nepřekračujete profesní hranice). Lev miluje být středem dění a života večírku, takže s největší pravděpodobností potká svou spřízněnou duši na nějaké pracovní akci. Právě tady se může Lev hezky obléknout a chodit po místnosti a „chlubit“ se svými nedávnými úspěchy. Oblečte si tedy svůj oblíbený outfit, vezměte si sklenku vína a zkuste začít konverzaci s tou nejzajímavější osobou v místnosti.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna (23. srpna – 22. září): V knihovně

    Panna

    Panny, je čas pořídit si průkazku do knihovny. Váš zvídavý mozek se může právě tady setkat se svou spřízněnou duší. Analytická Panna má největší šanci najít osudovou lásku mezi knihami. Právě tam totiž může zjistit, že ta druhá osoba má podobné zájmy, jako ona, což dá inteligentnímu zemskému znamení pocit, jako by potkali svou stejně inteligentní spřízněnou duši. Běžte se tedy podívat do místní knihovny a uvidíte, co se bude dít dál.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy (23. září - 22. října): V klubu či na večírku

    Váhy

    Teď se, Váhy, nebojte. Setkání se svou spřízněnou duší v klubu nemusí znamenat nic, co by urazilo vaši citlivost. Najděte nejlepší místo ve svém městě a uvidíte, kam vás noc zavede. Váhy mají rády ty nejjemnější a nejkrásnější věci v životě. Zkuste tedy v pátek nebo sobotu vyrazit do nějakého klubu, kde máte šanci najít spřízněnou duši. Budete obklopeni krásnými lidmi, krásně oblečené, v ruce sklenku šampaňského a můžete si povídat třeba o hudbě. I když svou spřízněnou duši nepotkáte na první pokus, i tak prožijete skvělou noc.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír (23. října – 21. listopadu): Knihkupectví

    Štír

    Štíři netouží po tom, aby zažívali spoustu pokusů a omylů, než potkakí lásku svého života. Štíři také nenávidí řečičky a mnohem raději se pustí do přímé akce. Není pro ně lepší místo, kde by našli spřízněnou duši než knihkupectví, ideálně v sekci New Age. Nic je nevzruší víc než konverzace s někým, kdo je sám mistrem, a dozví se něco víc. Najít dalšího člověka, který má rád existenciální otázky, se Štírům bude velmi zamlouvat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince): V kasinu nebo na dovolené

    Střelec

    Střelec miluje riziko, dobrodružství, svobodu a cestování. Pokud tedy hledá, jak spojit svou dobrodružnou osobnost se zájmem o budování opravdového milostného spojení, měl by hledat svou spřízněnou duši někde, kde může předvést svou odvahu, třeba kasino. Je docela možné, že přátelský lukostřelec najde svou osudovou lásku na závodní dráze nebo u hazardních stolů. Ovšem může to být taky někde na dovolené během svých dobrodružných cest.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 19. 1.): V práci

    Kozoroh

    Pokud jste ambiciózní Kozoroh, je důležité vědět, že ani vaše nekonečné úsilí a workoholismus vám nezabrání najít lásku. Naopak, váš milostný a pracovní život se mohou překrývat. Kozorozi jsou nenápadní beznadějní romantici, kteří se utopí v práci, aby zakryli skutečnost, že touží po lásce. V práci tráví tolik času, že je nevyhnutelné, že svou spřízněnou duši najdou pravděpodobně ve vedlejší kanceláři nebo dokonce vedle na kancelářské židli. S největší pravděpodobností propadnou jejich pracovní morálce, nadšení a ambicím, a to dřív, než s nimi vůbec začnou mluvit!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář (20. ledna – 18. února): Na charitativní akci

    Vodnář

    Hledat lásku neznamená, že se musíte vzdát jakýchkoli tendencí vykonávat dobro. Vaše sociální kruhy, které věnují svůj čas a energii tomu, aby vše vracely světu kolem, vám mohou také něco oplácet. Milujete to, co dáváte zpět své komunitě, takže je pravděpodobné, že najdete svou spřízněnou duši na charitativní akci, která pomůže dostat čistou vodu do malých vesnic v různých zemích po celém světě. Když uvidíte, že vašemu budoucímu partnerovi záleží na pomoci ostatním stejně jako vám, budete nejšťastnější na celém světě. 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby (19. února – 20. března): V muzeu či na výstavě

    Ryby

    Ryby jsou snílci, kteří často lítají ve svých sférách fantazie. Mohou tak milovat muzea a výstavy, protože jsou pro ně oázou, která je odděluje od okolního světa. Proto právě tahle místa pro ně mohou být perfektním místem k nalezení lásky. Umělecké muzeum je pro Ryby tím nejlepším místem, kde mohou najít svou pravou lásku. Procházka mezi starodávnými artefakty a nadčasovými uměleckými díly může probudit často mlčící Ryby, aby sdílely své názory a vytvořily kreativní spojení, které podněcuje jejich představivost a umožňuje jim mnohem víc vnímat i svůj protějšek.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

     

    Co vás čeká v roce 2022 v oblasti lásky a vztahů?

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz