Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Komu ze zvěrokruhu vyhovuje single život, a proč? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    9. února 2022 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří si neumí představit, že by žili sami a jsou doslova předurčeni pro partnerský život. Milují se o někoho starat, a samota je pro ně utrpení. Na druhé straně jsou ale lidé, kterým single život nevadí a mají k tomu své důvody.

    To samozřejmě neznamená, že tito lidé nemohou s někým žít, dokonce je velmi pravděpodobné, že s někým žít budou. Je pro ně ale mnohem náročnější takový vztah udržet. Která znamení k nim patří?

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženec nesnáší komplikace

     

    Každý, kdo zná osobnost Blíženců, pochopí, že tomuto zvěrokruhu se v dlouhodobých vztazích moc nedaří. To neznamená, že by netoužili po intimitě, ale jen snáze zvládají neformální a nekomplikované vztahy.  Blíženci rychle vzplanou vášní, ale rychle zase ochladnou, což si moc dobře uvědomují, a tak začínají vztah obvykle až tehdy, když jsou přesvědčeni, že to vyjde.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Střelec

    Střelec

    Střelec si chce zachovat svobodu

     

    Střelec se nebojí závazků, ale učiní to až ve chvíli, kdy uvěří, že by to mohl být „ten pravý“. Život tohoto pohodového znamení je docela bezstarostný, když má dostatek svobody, proto se bojí nových partnerů, kteří o ně projevují až moc velký zájem a brání jim v jejich svobodomyslnosti. Tajně touží po vztahu, i když to možná nevyjadřují nahlas, ale projeví se pouze v případě, že partner sdílí stejné zájmy a koníčky jako oni.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnář je ve vztahu velmi náročný

     

    Vodnář, nepochybně nejnezávislejší znamení zvěrokruhu, dělá své věci rád po svém. I když jsou Vodnáři také jedni z nejvíce soucitných a starostlivých lidí v okolí, stejně tak potřebují období klidu, kde mohou kultivovat své nápady a myšlenky. Potřebují někoho, kdo je zcela oslní a sdílí jejich vizi světa, což se hůře říká, než dělá.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 4.

    Ryby

    Ryby

    Ryby jsou příliš nejisté

     

    Osobnost Ryb se od ostatních znamení na tomto seznamu dost liší, protože na rozdíl od nich Ryby vyžadují péči a pozornost, aby se cítily doceněné. Jsou více než rády, že jim někdo projevuje náklonnost, ale ony často pochybují. Říkají si, že si tak dobrého partnera nezaslouží a také jsou velmi citlivé na sebemenší kritiku. I proto bývají nezřídka raději samy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 5.

    Panna

    Panna

    Panny jsou v lásce vybíravé

     

    Na rozdíl od citlivých Ryb, které nevěří samy sobě, Panny jsou naopak spíše kritické k ostatním než k sobě. Panny mají při setkání s partnerem na mysli dokonalý obraz vztahu a netřeba dodávat, že život ve dvojici není nikdy bez problémů. Pokud však partner není dokonalý, není pro Pannu dost dobrý. Místo toho budou raději čekat na „Pana Dokonalého“, bez ohledu na to, jak dlouho to bude trvat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz