Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nenávidí hádky: 4 znamení, která se jim budou snažit vyhnout

/
  • Ne vždycky má hádka smysl
    Ne vždycky má hádka smysl (iStock)
    7. února 2022 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří jsou schopni se hádat až do úplného vítězství, a jsou taky ti, kteří do kontroverze nejdou, protože hádky považují za neproduktivní nebo prostě nemají zájem o komunikaci s někým, kdo je znevažuje.

  • 1.

    Střelec

    Střelec
    Střelec dává přednost mlčení před hádkami s lidmi, kteří toho o věci moc nevědí. Nesnáší, když se lidé pouští do polemik jen proto, aby měli poslední slovo. Střelec se jednoduše vyhýbá situacím, ve kterých by mohlo dojít k hádce, i za cenu toho, že bude označen za zbabělce.

  • 2.

    Beran

    Beran
    Berani také nesnášejí hádky, ať už s přáteli, nebo s cizími lidmi. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu se vyhýbají situacím, kdy by mohlo dojít ke střetu ideologií nebo myšlenek. Obvykle si zachovávají klid a nikdy se nerozčilují, ani když druhá osoba argumentuje nesprávně.

  • 3.

    Váhy

    Váhy
    Váhy se hádkám vyhýbají, pokud mohou. Pokud se však jedná o jejich důstojnost nebo o něco, co by mohlo ohrozit ostatní, klidně se o tom pohádají, jinak konverzaci opustí a odejdou.

  • 4.

    Lev

    Lev
    Lvi si připadají bohorovně, nechtějí tudíž ztrácet čas hádkami a řídí se heslem „orel much nelapá“. Odejdou nebo se tomu prostě zasmějí, ale nikdy se nebudou pouštět do hádek jen tak pro nic za nic. Pokud tedy zjistíte, že se Lev hádá, je pravděpodobné, že jste se dotkli citlivého tématu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz