Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Peníze na prvním místě: Kdo je musí mít za každou cenu

/
  • Bez peněž ani ránu
    Bez peněž ani ránu (shutterstock.com)
    24. ledna 2022 ● 06:00

    Nebudeme si nic nalhávat, ale náš svět funguje z velké části prostřednictvím peněz. Díky penězům můžeme dělat různé věci, bez nich bychom k nim jinak neměli přístup a existují lidé, kteří je prostě chtějí víc, než ostatní. Říkejme si, že jsou praktičtí nebo materialističtí, každopádně jim na majetku záleží. Samozřejmě doceňují i jiné hodnoty, ale bez peněz žít nechtějí.

  • 1.

    Býk

    Býk
    Býci si potrpí na život v luxusu a na stabilitu. To znamená, že sice milují krásné a drahé věci, ale zároveň se vždycky ujistí, že na svůj luxus opravdu mají. Aby si udrželi svůj okázalý životní styl, tvrdě pracují na dosažení svých cílů.

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci vědí, jak zbohatnout, protože jsou profesionálové v navazování kontaktů a společenských vztahů. Protože jsou také náchylní k okamžitým nákupům, dbají na to, aby byl jejich bankovní zůstatek dobře zabezpečen. Váží si ovšem i užitečných kontaktů a cenných přátel.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lvi jsou schopni manipulovat se svými financemi tak, aby se postarali o své potřeby. Cítí se být přirozenými vůdci a bývají z nich vynikající podnikatelé (nebo si to aspoň myslí). Tyto schopnosti jim usnadňují vydělávání peněz. Lvi si potrpí na luxus a považují se za krále a královny své džungle. Ze všech penězomilovných znamení ovšem mají největší sklon kvůli svému egu zbankrotovat.

  • 4.

    Střelec

    Střelec
    Kdyby si měl Střelec vybrat mezi tím, jestli má peníze, nebo má drahou polovičku, je velmi pravděpodobné, že by si vybral to první. Je to ohnivé znamení, které se rádo vydává na nová místa a vyhledává dobrodružství a právě kvůli tomu jim na penězích záleží víc, než na vztazích. Chtějí být sami sobě vládci a řídit své záležitosti a to jim peníze umožňují.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz