Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slibem nezarmoutíš: Těmto třem znamením není co věřit

/
  • Závazky neberou zrovna vážně
    Závazky neberou zrovna vážně (profimedia)
    13. ledna 2022 ● 06:00

    Slibovat je snadné, dodržet slib často obtížné. Existují znamení, která naslibují „hory i s horákama“, ale na dodržení slibu si ani nevzdechnou, nebo prostě splnění ani není v jejich silách. Která to jsou?

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci se budou ze všech sil snažit dodržet slib, ale častěji než jiní ho nakonec poruší. Ne, že by to dělali záměrně, ale prostě to tak u nich často dopadá. Takže až se příště budete Blíženci svěřovat se svými tajemstvími a požádáte ho o slib, že tajemství zachová v tajnosti, připravte se na nepříjemné překvapení.

  • 2.

    Ryby

    Ryby
    Ryby se snaží nic neslibovat, protože vědí, že je pro ně obtížné to splnit. Ale i když to udělají, málokdy se stane, že by si s tím lámali hlavu. Jde jim především o sebe a nenechají se ničím vyvést z míry. Pokud jim tedy slib jakýmkoli způsobem vadí nebo jim způsobuje problémy, nebudou se stydět ho porušit.

  • 3.

    Váhy

    Váhy
    I Váhy jsou špatné v dodržování slibů. Je pro ně těžké udržet tajemství, a nejsou příliš obětavé. Ke svým blízkým zůstanou pravdomluvné, ale u ostatních se neostýchají porušit sliby, i když jim dotyčný věří.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz