Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

V životě boss, v posteli koťátko: Která znamení to jsou?

/
  • Jak to máte rádi?
    Jak to máte rádi? (istock.com)
    24. března 2022 ● 11:20

    V běžném životě dominují, nebo se o to aspoň snaží. Ovšem když přijde na sex, dávají některá znamení přednost tomu, aby iniciativu převzal jejich partner. Která to jsou?

  • 1.

    Váhy

    Váhy
    Lidé narození ve Vahách se často sní o svých milencích a touží po tom, aby je někdo prostě zaplavil vášní. Když se tak skutečně stane, jejich reakce může být poněkud nečekaná. Přestože jsou Váhy smyslná stvoření, dávají v posteli přednost tomu, aby jejich partneři převzali iniciativu.

  • 2.

    Ryby

    Ryby
    Ryby umí skvěle objevovat vzrušující stránky svého partnera a během namlouvání mu budou dělat radost všemi způsoby. Když však dojde na intimnosti, je toto znamení zvěrokruhu jako cibule s několika vrstvami, které musí důsledný a vytrvalý milenec odloupnout. Ryby se velmi rády nechávají svádět a přemlouvat k nemravnostem.

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh
    jsou velmi komplikované osobnosti, které pořád zkoumají svou morálku a motivace, mají vysoké cíle a v životě pro ně neexistuje nic jiného než vítězství.  V intimních vztazích je to však jinak. Mají tendenci vypnout svůj věčně pracující mozek a nechat své emoce jednoduše plynout. Snaží se lépe porozumět svým partnerům prostřednictvím sexu. Jsou velmi smyslní, ale také zvyklí mít vše pod kontrolou, a proto se v posteli ostýchají nechat své milence, aby převzali vedení.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Přestože mnozí považují Raky za uplakánky, ve vztazích jsou tvrdohlaví a často neústupní. V každodenním životě mají často tendenci svým partnerům dominovat. V ložnici však doufají, že budou moci být submisivní s vnímavým partnerem, který otestuje jejich hranice.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz