Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nepoučitelní: Tahle znamení opakují své chyby

/
  • Tvrdohlavost nás někdy přivede do problému
    Tvrdohlavost nás někdy přivede do problému (profimedia)
    21. února 2022 ● 06:00

    Bez ohledu na to, jak moc se jim snaží vyhnout, je to prostě něco, co se jim vymklo z rukou. Často jsou opakovaně vstříc nepříjemné situaci, i když už jednou „dostali přes čumák“.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci sice dělají chyby, ale málokdy se z nich poučí. Ne proto, že by nechtěli, ale proto, že zapomínají a jdou dál bez ohlížení se do minulosti. Proto mají tendenci hodně trpět a v jejich životě se vždy něco pokazí.

  • 2.

    Panna

    Panna
    Také Panny se nikdy nepoučí ze svých minulých chyb. Dělají chyby, mají výčitky, ale pak zapomenu a jdou dál. Nevezmou si z toho poučení, částečně proto, že se považují za neomylné. Pro jejich život je to velká komplikace.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Býci jsou, stejně jako Panny, nepoučitelní. Dokážou ale přijmout připomínky od okolí, které je donutí k sebereflexi.Nakonec jsou vždy plní výčitek a lítosti, ale i to je dočasné.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak se nepoučí, a to ani poté, co utrpěl několik neúspěchů. Myslí si, že každou situaci je třeba řešit jinak, což je do jisté míry pravda, nicméně si neuvědomují skutečnost, že některé přístupy zůstávají stejné. Je těžké přimět Raky, aby si uvědomili, že ztráty, které utrpěli, jsou důsledkem toho, že se nepoučili ze svých minulých chyb.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz