Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejlepší milenci podle horoskopu: Koho ulovit do postele?

/
  • Někdy prostě nehledáme vážný vztah...
    Někdy prostě nehledáme vážný vztah... (shutterstock)
    27. ledna 2022 ● 06:00

    Každé znamení má k něčemu  zvýšené předpoklady. Samozřejmě to neznamená, že zplozenci ostatních znamení by v tom nemohli být dobří, nicméně znáte to. V někom to prostě je jak v koze.  Koho tedy lovit do lože?

  • 1.

    Štír

    Štír
    Je o nich všeobecně známo, že patří k nejvýkonnějším sexuálním partnerům. Mají neuvěřitelný sex-appeal i sexuální výdrž. Hvězdy jejich vyzbrojili atraktivitou a vynikající výdrží. Muži ve znamení štíra prostě jakoby měli sex v krvi. Jedinou nevýhodou je, že někdy v zájmu sexuality umí být přelétaví. Co se ale týče intenzity a vášně, jen velmi těžko najdete konkurenci. Dokonce se říká, že kdo se nemiloval se Štíry, jak by se ani nemiloval.

  • 2.

    Lev

    Lev
    Charismatický, podmanivý a milující. Dokáže prožívat dlouhé a rozpalujícím předehry. Lev je ve svém znamení znamenitý milenec pro všechny, které touží po muži silném nejen svaly, ale i charakterem. Takovým, co je doslova v posteli zválcovat svou mužností. Charisma muže totiž netvoří jen velikost jeho přirození, ale celková osobnost, kterou lev prostě má. Ne nadarmo se říká, že lev je králem zvířat. Toto znamení vás jednoduše v sexu dokonale ovládne.

  • 3.

    Rak

    Rak
    Žádný zpátečník, ale skutečně horlivý milovník sexuality. Raci jsou vášniví a nejlepší sex s nimi je na vrcholu zamilovanosti. Jsou to oddaní romantici. Stará škola, nebo pokud chcete, tak prostě gentlemani. S nimi je milování jako podle předlohy o vysněném muži. Stačí ho zkusit a nikdy více nezapomenout.

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář
    Musíte ho zažít v posteli. Ten příliv kreativity mnoho žen dokáže jednoduše dostat do pravého vytržení. Není to milenec na jedno použití. S Vodnář je obvykle i obyčejný misionář pokaždé jiný. Patří k vzletným znamením a proto vzlétnou až do vysokých výšin. Samozřejmě, spolu s vámi. Nechte se unést milostným apetitem vodnáře. Jsou nápadití, překvapiví a milují experimenty. Samozřejmě, nehodí se pro ženy, které vnímají milování jako ležení na zádech s nohama v ostrém úhlu. Pro všechny ostatní je však milenec přímo dokonalý.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz