Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Randit s nimi je peklo: Od Berana k Rakovi

/
  • Klid si s nimi neužijete.
    Klid si s nimi neužijete. (istock.com)
    10. května 2022 ● 06:00

    Vztah s někým je poklidný tok, s jiným zas divoká řeka. Pokud si vyberete jedno z těchto čtyř znamení, na poklidné dny zapomeňte.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Vzpurný Beran je známý porušováním pravidel. Nejenže mají Berani velmi rozevlátou povahu, ale také dělají ze všeho soutěž, dokonce i ze vztahu. Cokoli jejich partner udělá, chtějí udělat líp, a právě to dláždí cestu k rivalitě a nakonec vede ke střetu komunikace, myšlenek a osobnosti.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býci jsou romantici, ale randit s nimi není jen tak.  S jejich pohádkovou romantikou přichází tvrdohlavost a tajnůstkářství! V lásce vám vždycky dají solidně zabrat, protože jsou žárliví a majetničtí. A nejen to, pokud chcete něco podniknout, musíte je opravdu tvrdě přesvědčovat a brát je s sebou, aby se necítili odstrčení.  Kromě toho velice neradi uznávají svou chybu.

  • 3.

    Štír

    Štír
    Štíři jsou známí svou uzavřenou a introvertní povahou. Nejprve si možná budete muset hodně počkat, než je pochopíte a než získáte jejich důvěru. Za druhé, vždy si hlídají vaše kroky, vyptávají se vás jako učitelé a zůstávají podezřívaví. Navíc je jejich okruh velmi malý a mohou se snadno stát citově závislými na svém milenci, což někdy vystupňuje hádky a vyhrocuje drobné situace, protože chtějí, aby se k nim partner neustále choval jako k dítěti.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Raci vynikají svou milující a pečující povahou, ale jejich sladká péče má svou daň v podobě divokého chování, mrzutosti a zatrpklosti. Být s Rakem je trochu únavné, protože vždy touží po uznání, ať se děje cokoli. Raky je také těžké pochopit, protože jsou ztraceni ve svých vlastních emocích a mohou se odpojit, když mají pocit, že pro ně neděláte dost, aniž by vám to vysvětlili.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz