Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na tváři lehký smích, hluboký v srdci žal: Cynici horoskopu

/
  • Za posměchem často skrývají citlivé srdce
    Za posměchem často skrývají citlivé srdce (profimedia)
    26. dubna 2022 ● 06:00

    Cynismus je často spojován se zlobou a nenávistí. Cynici se zdají být zbaveni emocí, vřelosti nebo empatie. Mají schopnost vysmát se čemukoli a přímo na vás zaútočit, aniž by se na cokoli ptali. Někdy dobrovolně, jindy z pouhých rozpaků. Za určitých okolností však cynismus využívají k lepšímu zakrytí určité citlivosti, kterou tato znamení považují za slabost.

  • 1.

    Štír

    Štír
    Štíři jsou jedním z nejcyničtějších znamení zvěrokruhu. Jednou z jejich charakteristických vlastností je přirozená nedůvěra k lidem. Vládne jim Pluto, planeta tajemství a tabu, díky čemuž si velmi dobře uvědomují temné stránky života a zároveň jsou dostatečně chytří na to, aby si za všech okolností zachovali ostražitost. Toto fixní vodní znamení hluboce cítí, ale chce si své emoce nechat pro sebe.

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh
    Kozorozi jsou ve všech aspektech života tak praktičtí, že se mohou cítit rozčarovaní a skleslí. Na citové úrovni jsou Kozorozi citlivé nebo dokonce křehké bytosti, které se za svým tvrdým pancířem děsí zklamání a opuštění. Vyvinou tedy určitou míru kreativity, aby se ochránili před možnými zklamáními, jaká mohli zažít v minulosti.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Jasné a přátelské vystupování Střelců skrývá cynickou stránku, která může rychle dráždit. Pokud budete mít tu smůlu, že je naštvete, nebudou váhat vám to oplatit. Střelci na vás budou rafinovaně útočit a budou s vámi chtít nesouhlasit jen proto, aby vás naštvali, i když nemají pravdu.

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář
    Jako aktivisté zvěrokruhu jsou si dobře vědomi sobectví světa a ze stejného důvodu se snaží posunout společnost kupředu. Tito snílci sice nemají problém vykouzlit velké sny o lepších zítřcích, ale snaží se žít v přítomnosti a užívat si ji. Mohou také rychle propadnout rozčarování, když současné struktury a systémy nefungují pro blaho společnosti a samotný rozsah problémů, které je třeba vyřešit, je může rychle zahltit.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz