Čtvrtek 20. června 2024
Svátek slaví Květa, zítra Alois
Polojasno 26°C

Ravenův horoskop na únor: Býci budou řešit rodinné záležitosti, Štíři pozor na peníze

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    1. února 2022 ● 06:00

    Mrazivým  únorem vás provede astrolog a mág Raven Argoni. Tentokrát se znamení rozdělila na dvě skupiny. Zatímco jedna má na své straně spoustu planet, druhá je v podstatě prázdná. Ke které skupině patříte a co to pro vás znamená?

  • 1.

    Beran

     
    Beran
    Horoskop na únor 2022 se dá rozdělit na dvě poloviny, z nichž jedna polovina je planetárně obsazená, zatímco druhá polovina je prakticky prázdná. Berani patří k polovině, která je obsazená, paradoxně ale nemají ve svém znamení žádnou planetu. V praktickém životě se to projeví tak, že se všechno bude zdát v pořádku a pokud by se přece jenom mohly projevit nějaké osudové nesrovnalosti, stane se tak nenápadně a nenásilně, to znamená, že když nebudete nic řešit a nebudete si z ničeho dělat těžkou hlavu, prožijete únor bez jakýchkoliv větších potíží, což se týká jak zdraví, tak i práce, peněz a partnerství. Změny potom mohou nastat hlavně v oblasti bydlení, stěhování, popřípadě rekonstrukce čehokoliv, co se týká bydlení.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Znamení Býka patří k "obydlené" části horoskopu a jak už jsme si zvykli, když zvoláte Býk, v ozvěně uslyšíte Uran, jehož přítomnost dává tušit nutnost řešit něco životně zásadního, co souvisí se společenskými rituály a psanými i nepsanými pravidly současné společnosti. Mohou tedy Býci plánovat a domlouvat cokoliv, co se týká svatby, rozvodu, promoce, občanského soudu, vojenské přísahy nebo i kolektivního očkování, popřípadě rodinných oslav (se stoletou babičkou na věčné časy a nikdy jinak) a podobných záležitostí. Celkové konstelace jsou dobré, takže všechno dobře dopadne a budete mít pocit, že se vám opět podařilo něco zajímavého nebo důležitého vyřešit.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Díky Černé Luně, zahryznuté v zátylku každého Blížence ještě půjde hromada věcí o něco hůře a pomaleji než obvykle. S tím se ještě musíte smířit. Nicméně Blíženci už patří k planetami nezatížené polovině horoskopu, takže pro ně platí oblíbené heslo všech racionálních vykladačů reality - každý je štěstí svého (popřípadě osudu svého) strůjcem. Budete mít možnost si celou řadu věcí, týkajících se práce, financí, cvičení a péče o sebe naplánovat a většina z vašich plánů, pokud to nebudou věci, které by vyloženě odporovaly přírodním zákonům, se splní, takže budete s únorem 2022 spokojení. Z větší části se k dobrému obrátí i všechno, co souvisí s oblastí partnerství, popřípadě manželství.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Raci patří k bezproblémovým znamením únorového horoskopu, což ale bohužel neznamená, že si nemohou hromadu problémů stvořit sami. Zdraví bude v pořádku, práceschopnost zůstane zachována a partnerské vztahy mohou být, jak my, odborníci na vzájemnou komunikaci občas říkáme, lehce zašmodrchané. Je možné, že i když si budete s většinou lidí rozumět, tak se s několika známými nebo i kamarády na něčem neshodnete a můžete se s nimi celkem svižně pohádat. To platí i pro partnerské záležitosti a vztahy, v opozici k Raku je spojení, čili konjunkce Mars a Venuše s Merkurem a Plutem, což do života může snadno vnést prvky nesouladu a vzájemné podrážděnosti. Když se naučíte házet starosti za hlavu, uděláte pro svůj osud zřejmě maximum, co udělat můžete.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lvi se budou v únoru jevit jako svobodní a nezávislí, i když k sobě budou přitahovat pozornost ostatních znamení a budou se hřát na výsluní jejich pozornosti. Budiž zdůrazněno, že 16. února se ve Lvu odehraje pohnutý úplněk (Slunce bude na konci Vodnáře, Měsíc na konci Lva a to vše bude uzavřeno kvadraturami vzhledem k Měsíčnímu sestupnému uzlu na konci Štíra a Měsíčnímu vzestupnému uzlu na konci Býka. To se dá interpretovat například tak, že pokud budete potřebovat peníze, tak máte větší pravděpodobnost, že vám pomůže spíše zrozenec ve znamení Býka, nežli ten, kdo se narodil ve Štíru. Ale to jen tak na okraj. Jinak bude únor v pohodě.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Únor se pro Panny jeví jako dokonalý měsíc, kdy mohou v práci ukázat svou zdatnost a neúnavnost, v rodině se mohou předvést jako uznávaní a pilní členové pokrevního příbuzenstva, ve sportu zazáří jako favorité na vítězství, na které je vhodné si vsadit a ve společnosti se předvedou jako průvodci nezkušených po trnité cestě za slávou. Ve firmách se mohou Panny předvést jako bezchybní vedoucí, manažeři, šéfové a členové krizových štábů a v kolektivním pracovním úsilí se nám předvedou jako bezchybní týmoví hráči. Prostě to vypadá tak, že celý únor 2022 bude ve znamení Panny.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Právě u tohoto znamení je velmi dobře možné, že se únor pro vás spojí s možností něco se naučit - jako kdyby speciálně na Váhy číhal princip školy, školení, kurzu nebo prostě hodin výuky, ať už třeba angličtiny, jógy nebo prostě čehokoliv. Je možné, že se setkáte se snahou někoho, aby vás začal ovládat, to poznáte podle toho, že vám někdo začne mluvit do života nebo se začne starat o věci, do kterých mu vůbec nic není a když už to přežene, tak vám to začne být nejdříve nápadné, ale potom i nepříjemné. Jak se toho zbavit? Nejlepší způsob, jak ze sebe setřást psychopata, je zvučně jej poslat do temných končin, kam slunce po celý rok nezavítá... no, však už určitě víte kam.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Měsíční sestupný uzel na konci Štíra zcela jasně říká, že pokud to nebude vyloženě nutné, například, kdybyste už umírali hladem, tak by nebylo vhodné, půjčovat si od někoho peníze. Konstelace napovídají, že by nebylo vhodné ani naopak někomu půjčovat peníze, od toho jsou banky a jak se občas vtipně odpovídá na otázku, hele, mohl bys mi do příštího týdne půjčit... nemohl nejsem banka... Půjčíte kamarádovi peníze a přijdete o prachy i o kamaráda. Jinak zdraví bude dobré, práceschopnost zůstane nenarušena.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    V únoru si v podstatě můžete dělat, co budete chtít, k vašemu znamení se nevztahuje žádné negativní, ani omezující znamení. Na prvním místě v poslední době u většiny lidí stojí zdraví a otázky na zdraví, což je ve vašem případě v pořádku, takže se můžete celý únor věnovat práci, podnikání a výdělečné činnosti. V případě, že budete mít potíže v partnerství, ať už by se jednalo o jakékoliv neshody nebo nedorozumění nebo o jednostranné návrhy na rozchod či rozvod, domluvte si jakékoliv vážnější jednání až na březen, protože během února byste mohli být ještě těžce ztrátoví. Přece jenom máte v opozici Černou Lunu, která se občas může projevit jako Černá Luna dotěrná.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Po sedmi planetárně prázdných znameních přichází Kozoroh, který planetami přímo přetéká - najdete zde Mars, Venuši, Merkur a Pluto, to znamená, že v životech Kozorohů se během února 2022 může odehrát prakticky cokoliv, jediné, co je důležité vědět, že každá z těchto změn se pod vlivem vyjmenovaných planet může proměnit v zisk. Samozřejmě nejenom hmotný, víme, že čas, který máme, jsou peníze, které nemáme, ale pokud to nejde jinak, bereme i čas, často je čas lepší i v případě, kdyby nám někdo nabízel za naši práci stravenky. Nic zvláštního nehrozí, zdraví bude fungovat jak má a dokonce vám ani nikdo nebude závidět, budete všechno vyřizovat pod rouškou nenápadnosti a téměř až neviditelnosti.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Hned první den v únoru je spojený s nenápadným Novem ve Vodnáři, čili se ve Vodnáři setkává Slunce - Měsíc a k tomu je tato konjunkce podpořena ještě Saturnem, planetou času, která se bohužel může v reálu občas projevit i jako potíže v práci nebo jako nucená změna zaměstnání. Když ale budeme brát astrologické konstelace více sportovně a méně fatálně, mohou se Vodnáři připravit na zajímavé pracovní nabídky, které přijdou a budou chodit kdykoliv během února. Jinými slovy, únor přinese Vodnářům plno zajímavých a cenných překvápek a bude již pouze na Vodnářích samotných, jak s touto nadílkou naloží.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Jak to vypadá u Ryb na astrologickém dvorku - jsou zde velké planety, Neptun a Jupiter, jedna planeta lepší než druhá. Pokud jste se sami učili astrologii alespoň jednu hodinu, tak to určitě víte a už byste mě mohli vhodně doplňovat. Ryby budou ve svém rozhodování v únoru prakticky svobodné, nejvíce jsou s únorem provázané od 20. do 28. února, tak toho koukejte využít a postarejte se o svou práci nebo příspěvky na bydlení, prostě o všechno, co souvisí s příjmem, výdělkem a s jakýmikoliv příplatky na cokoli na co máte nárok. Kdybyste to ještě tento únor odkládaly, mohlo by se vám to vymstít. Jinak dělejte hlavně to, co jak vždycky říkám, nejvíce spěchá, neboli hoří (což je pro vodní znamení téměř vtipné) a budete s únorem 2022 spokojené. Nic vás ve špatném slova smyslu nepřekvapí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz