Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ravenův horoskop na rok 2022: Pro Vodnáře bude turbulentní, Štírům přeje

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. ledna 2022 ● 06:00

    Astrolog a mám Raven Argoni vás vítá do nového roku svým horoskopem a i když  je situace spíš složitá, v osobních životech se pořád budou dít potěšující věci, lidé se dál budou zamilovávat a štěstí z našeho života rozhodně nevymizí. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Pro Berany bude tento rok plný změn, týkajících se jak soukromí, tak i práce. V soukromém, citovém a partnerském životě se začnou důležité a průrazné změny projevovat již na začátku roku, během ledna, února a března. Dojde k vyčištění vztahů, upevnění perspektivních vztahů a k rozpadu či zániku nestabilních vztahů. V polovině roku 2022 můžeme očekávat, že se statisticky nápadný podíl Beranů rozhodne k uzavření sňatku, čili k opuštění občas možná i pohodlného přístavu nesezdaného součití. Práce, finance a zdraví vypadají u většiny Beranů uspokojivě a stabilně.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Převážnou většinu letošního roku 2022 se budou Býci oddávat "významným životním změnám". Budoui to změny, týkající se práce, financí, vedení domácnosti, partnerství, popřípadě i stěhování a z velké části také péče o zdraví. Z hlediska pracovního bude pro Býky důležitá druhá polovina dubna a první polovina května 2022, jinak ale bude těžiště úsilí o zkvalitnění existence Býků na této zemi zakotveno v červnu a v srpnu 2022. V těchto dvou měsících dojde k nejdůležitějším životním změnám, od stěhování až k netušeným pracovním úspěchům. Býci  mohou v tomto roce zaznamenat jeden z největších "přískoků vpřed" ohledně pracovní kariéry, osobních investic a podnikání.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Začátek roku 2022 bude pro Blížence trochu váhavý, s tím se už asi nedá nic dělat, nicméně v druhé polovině dubna se všichni Blíženci konečně po delší době zbaví negativního vlivu Černé Luny a stejně jako kdysi císař Nero, když poprvé vstoupil do svého nově zbudovaného zlatého paláce, s ulehčením vysloví: "Konečně mohu žít jako člověk!" Druhá polovina tohoto roku bude pro Blížence celkově přínosná a inspirativní, nemusí se konat žádné velké zázraky, ani revoluce proti přírodním zákonům, postačí, když se jako stabilní projeví oblast partnerská, celkové zdraví a vše, co se týká pocitu pracovní seberealizace.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Začátek roku nebude pro Raky nijak zvlášť výrazný, spíše by se dalo říct, že až do dubna 2022 se nic osudově průrazného nestane, spíše se budou stále dokola odehrávat věci, které už znáte a žádná novinka vás nepřekvapí, přestože s ní třeba nemusíte hned souhlasit. Od poloviny dubna 2022 se Raci dostanou pod vliv Černé Luny, což je střed oběžné dráhy Měsíce kolem Země a symbolicky znamená vyšší průraznost pro všechny horší a nepříjemné náhody. Konec června, červenec a srpen jsou měsíce, v nichž se vyplatí dávat si pozor na všechny věci, změny, události a náhody, týkající se komunikace, práce, financí a vztahů, potažmo hlavně partnerství. Vzájemně na sebe budou působit Slunce, Merkur, Měsíc a Venuše, což může i do běžného života vnést prakticky cokoliv. Vaším heslem by se měla stát okřídlená věta - náhoda přeje připraveným - a zvítězíte, ať se přihodí cokoliv.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Celý rok 2022 bude pro Lvy pohodový, vyrovnaný a dalo by se říct i harmonický. Někdy to u podobně astrologicky postižených vede k přesvědčení, že každý je štěstí svého strůjcem nebo, že osud je takový, jaký si ho kdo udělá, jak si usteleš, tak si lehneš, protože do života nezasahuje příliš mnoho náhod a všechno se může zdát technicky fungující tak, jak to bylo naplánované, bez žádných nečekaných zvratů či osudových kotrmelců. Jako trochu výjimečný se bude jevit srpen, kdy může dojít k tomu, že se nečekaně objeví nové pracovní nabídky nebo se pro řadu Lvů otevřou nové možnosti pracovat samostatně, popřípadě se pustit do podnikání nebo práce jako osoba samostatně výdělečně činná. Pokud toho Lvi využití, budou spíše spokojení, než "osudem poučení", zdraví bude v pohodě, mysl bujná, veselá.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Do života pečlivých a spanilých Panen nebude v tomto roce 2022 nic rušivého zasahovat, dokonce je možné, že Panny budou negativně pociťovat, že i když budou chtít něco měnit, změnit nebo začít "budovat" v oblasti práce, zdraví a vztahů, tak sitauce bude spíše neměnná, nehnutá a stabilní, takže se Panny jen těžko dopracují k jakékoliv, třeba i kýžené změně. Trochu jiná situace nastane až v srpnu, kdy se v Panně objeví Merkur a ke konci měsíce též Slunce a mohou se odehrát zajímavé změny v oblasti pracovní a finanční a stejně pozoruhodné je i září pod vlivem Venuše a následně i Merkuru. Celkově lze očekávat spokojenost ve všech oblastech života, dokonce i v oblasti ekonomické.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Z celkové letargie a klidové terapie budou Váhy vytržené až k podzimu 2022. V říjnu 2022 se ve Vahách objeví Slunce, Merkur a Venuše, což jsou planety, které mohou způsobit prudké změny jak v partnerství Vah, tak i v jejich práci a celkové ekonomice. Pokud Váhy budou mít spokojené déledobější partnerství, je možné, že budou v říjnu řešit otázku svatby, přestěhování se nebo rekonstrukce bytu či domu, v němž se svými partnery vegetují. Všechno by ale probíhalo v klidu a míru, bez velkých negativních vzruchů. Celkově to pro Váhy vypadá na harmonický, spíše nudný rok, bez prudkých změn.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Patří tento rok k nejsilnějším a nejslibnějším znamením. Pokud měl Štír jakékoliv potíže v minulém roce nebo v minulých letech, například byl nemocný nebo musel na operaci, tak rok 2022 ho opět vrátí do hry. Leden až květen se nesou v duchu zásady, bez peněz do hospody nelez ani s platným očkováním a o to méně bez něho. Obrazně řečeno by si měli Štíři dávat pozor na peníze a měli by si rozmyslet, jestli jsou tak bohatí, aby si mohli kupovat levné věci, čili hlavní problémy se budou točit kolem ekonomiky. Pokud si Štír vezme v první polovině roku 2022 na cokoliv úvěr nebo půjčku popřípadě si pořídí něco na leasing či hypotéku, je možné že s tím pak v budoucích letech bude těžce zápasit. Jinak všechno ostatní vypadá velmi dobře a nadějně.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Na začátku tohoto roku 2022 vběhnou Střelci "do ringu" s velkou vervou a nadšením. Většinu věcí, s nimiž budou zápasit, budou brát jako výzvu či hozenou rukavici, kterou dlužno zvednout a pustit se do boje.V únoru ale, hned jak zmizí Mars z jejich znamení, pochopí, že ne každá životní situace se dá brát jako výzva na souboj, takže se jejich "zápas s osudem" bude ostatním jevit spíše jako neslaný, nemastný. Nic špatného jim sice nehrozí, ale až do poloviny listopadu 2022 se nestane ani nic pronikavě dobrého, takže se budou stále nenápadně ztrácet v davu. Mohou vyniknout až koncem listopatu a v prosinci 2022, kdy se v jejich střeleckém kroužku objeví Slunce, Merkur a Venuše. V tu chvíli mohou začít oslňovat svou výřečností a schopností prodat i věci, o které už dlouho nejevil nikdo žádný zájem.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    I průměrný Kozoroh by tento rok mohl dělat kariéru v politice nebo kdekoliv v managementu, řízení, na ředitelství, prostě všude, kde jsou žádány vědomosti, paměť, schopnost rychle rozhodovat, popřípadě se ještě rychleji stáhnout do ústraní nebo se ztratit, když se předchozí vlastnosti ukáží jako neúčinné. Zdraví bude v pohodě, práce a příjem, ohledně hmotného zabezpečení budou fungovat, je zde i určitá možnost podnikat nebo pracovat samostatně prakticky po celý tento rok. Úspěšně tento rok začne a úspěšně také skončí. V podstatě nebude co řešit.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Od samého začátku tohoto roku se Vodnář ukazuje jako znamení silné, nezdolné, cílevědomé a vytrvalé. Pod patronací Slunce, Saturnu a Merkur se mohou Vodnáři u v prvních měsících od ledna do března 2022 postarat o zlepšení svého pracovního postavení a o zlepšení svého bydlení. V průběhu roku budou mít příležitost upravit svoje zdraví, které by ostatně mělo být celkem v pořádku a hlavně upravit trochu rozvrtané vztahy. U většiny Vodnářů musíme vzít v potaz působení Saturnu, které může mít občas i lehce zničujicí vliv na pracovní poměr. Když si ale průměrný Vodnář bude po celý tento rok 2022 dávat pozor na vztahy a na práci, ať už zaměstnání nebo podnikání, měl by se tento rok pro něho jevit téměř jako procházka růžovým sadem.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Jak už jsme si na to pomalu zvykli, budou Ryby po celý tento rok pod patronací vládce hlubin velkého Neptunu s laskavým přispěním planety štěstí Jupitera. Je tedy celkem jedno, kdy a jak budete chtít něco začít nebo něco změnit, popřípadě něco skončit, mělo by se to podařit celkem snadno, téměř jakoby samo od sebe. Ryby mají vyloženě šťastné konstelace, kterých je dobré využít na práci na sobě, mohou tedy Ryby (tak jako tak je to nejvíce duchovní znamení) meditovat, cvičit a sepisovat své zkušenosti, aby se z jejich práce mohli učit a poučit i ostatní.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz