Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexuální přeborníci: 5 nejvášnivějších znamení

/
  • Kdo má nadání k sexu?
    Kdo má nadání k sexu? (istock)
    25. dubna 2022 ● 00:33

    Když jde o to rozpálit se v posteli, svádět vše na libido jediná cesta! I znamení horoskopu může hrát roli. Říká se, že některá znamení zvěrokruhu jsou tak vášnivá a smyslná, že se opravdu vyplatí je vyzkoušet.

  • 1.

    Střelec

    Štír
    Sexy Štíři vynikají pikantními nápady a touhou po dobrodružství a intimitě. Jsou nejzkaženější, pokud jde o milování. Jako králové v posteli se nikdy nebojí převzít iniciativu a jsou také nesmírně vybíraví, pokud jde o výběr partnerů, s nimiž mohou popustit uzdu svým sexuálním touhám.

  • 2.

     Rak

    Býk
    Býka definuje slovo smyslný! Lidé v tomto znamení zvěrokruhu touží po intimních dotecích a různých druzích potěšení, aby uspokojili své fyzické potřeby. Nejenže věří na kvalitní milostné hrátky, ale doprovázejí je také nikdy nekončícím mazlením. Býci mají rádi spíše romantický sex než žhavý a zvrhlý, protože jsou rození milenci.

  • 3.

    Štír

    Beran
    Berani vládnou sexuálnímu apetitu a nikdy neváhají udělat první krok, protože jsou dominantní a vůdčí. Prostě rádi svádějí a mazlí se se svými partnery a chtějí si dokázat, že jsou v posteli nejlepší. Při každém sexu se to snaží dokázat i partnerovi.

  • 4.

    Býk

    Střelec
    Střelci jsou docela koketní a spíš takoví milovníci záletů! Jelikož jsou ohnivým znamením, potřebují nové podněty a nová dobrodružství. Střelci mají někdy strach ze závazků, ale v ložnici jsou vždy pro nezávazné vzrušení. Jak již bylo řečeno, Střelec se dokáže vyřádit kdykoli a kdekoli a chce mít sex na různých místech.

  • 5.

    Beran

    Rak
    Raci opravdu chtějí, aby jejich sexuální setkání byla láskyplná a smysluplná. Určitě vás dokážou ohromit svou výdrží a silou představivostí, přičemž obojí ve vás zanechá touhu po dalším kole. Chtějí si sex užít, ale se všemi emocemi a citovým propojením. Mají trpělivost, aby si ještě chvíli počkali, ale jakmile se dostanou do postele, vzruší se a dokážou partnerovi způsobit intenzivní orgasmy.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz