Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kdo staví děti před partnera: Jsou to tato čtyři znamení

/
  • Jejich myšlenky patří jen dětem
    Jejich myšlenky patří jen dětem (Pixabay)
    5. května 2022 ● 06:00

    Téměř každý rodič má v sobě zakódováno, že své děti miluje nade vše. U některých je to však extrémní a partner se může cítit opuštěný. V horoskopu jsou nejméně 4 znamení, která to tak mají.

  • 1.

    Štír

    Štír
    Štíři mají tendenci vnímat své děti jako prodloužení sebe sama. Láska, kterou cítí ke svým nejmenším, se tak nikdy nevyrovná jejich lásce k příteli nebo partnerovi. Jsou však dokonalí v tom, jak dávají svému partnerovi najevo míru své náklonnosti ještě před narozením dítěte. To mate jejich parnery, kteří mají pocit, že se láska po narození společného dítěte zmenšila.

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh
    Kozorozi mají zdravou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem a nikdo je nemůžete obvinit z toho, že by partnera ignorovali. Po narození dítěte však chtějí mluvit jen o svých dětech, a proto romantika ustupuje do pozadí. Život pro jejich partnera může být obzvlášť obtížný, protože intimita jde stranou, když si Kozoroh bere každou noc dítě do postele.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    se ke svým dětem chovají jako k bezmocným miminkům bez ohledu na to, jak jsou staré. Většina rodičů se znovu soustředí na své pouto s partnerem poté, co jejich dítě opustí hnízdo nebo zamíří na vysokou školu. Ne však Střelci. Srdce tohoto hvězdného znamení je uchváceno jejich dětmi navždy.

  • 4.

    Panna

    Panna
    Vzpomínáte si na cílevědomou oddanost, s jakou se vám Panna dvořila na začátku vašeho vztahu nebo manželství? No, stejnou náklonnost přesměrují na své potomky hned po jejich narození. Jejich partneři se tak mohou cítit opuštěně, protože romantické večery jsou navždy nahrazeny hraním si a fotbalovými zápasy.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz