Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Znamení zvěrokruhu, která jsou perverzní a skvělá v nemravném písmenkování

/
  • Démoni sociálních sítí...
    Démoni sociálních sítí... (iStock)
    21. dubna 2022 ● 06:00

    Dnes není výjimkou, že se páry seznamují nejdříve přes sociální sítě, nebo po internetu flirtují. No a některá znamení zvěrokruhu mají talent na lákání svých milenců pomocí pikantních textů. Podívejte se, kdo nejlépe vypráví „pohádky tisíce a jedné noci“.

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář
    Přestože je toto znamení považováno za vysoce intelektuální, jejich mysl se rozzáří zvrhlými myšlenkami, když k někomu pocítí touhu. Vodnáři to umějí se slovy, takže využívají všech svých schopností, aby se svým partnerům dvořili. Sexting potenciálního partnera je něco, v čem vynikají, protože svými slovy dokáží okouzlit kohokoli.

  • 2.

    Rak

    Rak
    Toto znamení je známé tím, že po celou dobu svého života udržuje tajné milostné vztahy s lidmi. V době, kdy Rak vstoupí na seznamovací dráhu, už tedy dobře ovládá umění lásky a dokáže si získat vaše srdce pouhými slovy. Ačkoli se někdy mohou zdát nevinní, jejich textové zprávy mohou být velmi pikantní.

  • 3.

    Býk


    Býk
    Někteří ze stoických býků nemusí být sladkobolní jako ostatní znamení zvěrokruhu. Jejich upřímnost je však osvěžující a může lidi lákat k tomu, aby o ně usilovali. Toto zemské znamení má nepopiratelný rustikální šarm, který umocňuje jejich jednoduchá slova, jež se promítají do skvělé sextingové zdatnosti.

  • 4.

    Ryby

    Ryby
    Ryby jsou citlivé bytosti, a aby mohly začít s fyzickou láskou, musí se s druhou osobou velmi dobře sžít. Sexting jim to umožňuje, aniž by se cítily nuceny k intimnostem. Jsou tedy přeborníky v sextování a dokáží své protějšky v mžiku inspirovat k nemravným myšlenkám.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz