Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší šéfové horoskopu: Patříte mezi ně?

/
  • Kdo umí být "boss?
    Kdo umí být "boss? (profimedia)
    28. února 2022 ● 12:22

    Někteří šéfové jsou nenávidění, někteří milovaní, jiní respektovaní a ještě k jiným se vzhlíží jako k laskavým rodičům. Která znamení mají nehlepší šéfovské předpoklady?

  • 1.

    Váhy

    Váhy
    Váhy jsou nejlepšími šéfy. Mají vůdčí schopnosti a udržují svůj tým pohromadě. Jsou chápavé, soucitné a pracovité. Jsou vždy plné nadšení a vždy stojí za svým týmem. Váhy jsou leadeři, ale nekomandují a nešikanují.

  • 2.

    Štír

    Štír
    Štíři sice nepřekypují soucitem, nedávají to však na sobě znát. Dokážou svůj tým uklidnit a dovést úkoly zdárně do konce. Štíři jsou chytří šéfové, kteří vědí, jak se zaměstnanci zacházet.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Býk je často tím, kdo je podceňován. Jejich talent bývá nedoceněný, nicméně když dostanou šanci šéfovat, jsou z nich ti nejlepší šéfové. Vědí, jak udržet tým pohromadě a úspěšně fungovat. Stanovují přísné termíny a dbají na to, aby je každý zaměstnanec dodržoval. Jsou obětaví a pracovití.

  • 4.

    Lev

    Lev
    Lev je jedním z nejlepších šéfů. Je milý a pokorný, ale pokud jde o disciplínu, udrží ji za každou cenu. Lvi usilují o dokonalost, a pokud jde o jejich tým, neočekávají nic jiného než oslňující výsledky. Pokud jste měli za šéfa Lva, víte, jak zábavné a vzrušující může být pracovat pod jeho vedením. Vzhledem k tomu, že jsou Lvi ješitní, stojí vždycky pevně za svými podřízenými.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz