Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znamení, která nenechají na svých ex nit suchou

/
  • Za "kopačky" se mstí...
    Za "kopačky" se mstí... (istock.com)
    14. dubna 2022 ● 06:00

    Jednou z nejdůležitějších součástí vztahu je vědomí, že jste s někým, komu můžete důvěřovat. Koneckonců to poslední, co byste v případě nešťastného rozchodu chtěli, je, aby vás dotyčná osoba veřejně zostudila nebo pomluvila před vaším okolím. Přesto existují některá hvězdná znamení, která jsou jako zhrzení milenci opravdu strašlivá.

  • 1.

    Býk

    Býk
    Býci mohou být spolehlivými a věrnými milenci. Opuštěný Býk je ovšem horší, než stvůra z pekla. Býci totiž zůstávají ve vztahu, i když jde všechno špatně a pokud se s nimi někdo rozejde, nezapomenou mu to. Rozhodně po rozchodu nezůstávají s ex přáteli a nevynechají příležitost aby svým ex „neumyli hlavu“.

  • 2.

    Rak


    Rak
    Většina Raků by svému milenci přála jen to nejlepší a modlila by se za jeho štěstí, i kdyby měli zlomené srdce z toho, že dostali kopačky. Taková je povaha citlivého měsíčního znamení, které má tendenci být mučedníkem. Nevyzrálí nebo citově nezralí Raci však mají tendenci svého bývalého pronásledovat a znevažovat jeho jméno šířením pomluv.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci mohou být nejsladšími milenci, když s nimi chodíte. Jsou to však hrozní záletníci, kteří mohou během vztahu citově podvádět a později pomlouvat svého bývalého před přáteli, i když si to nezasloužil. To může být poměrně nepřitažlivá vlastnost, jednou z mála, které Blíženci mají.

  • 4.

    Beran

    Beran
    Berani mohou být okouzlující a pozorní nápadníci, kteří vás budou hýčkat až do roztrhání těla. Pokud jim však zlomíte srdce, budou vás vnitřně proklínat a modlit se za váš pád do té míry, že zbytek zařídí karma. Možná se Berani musí naučit rozcházet se po dobrém a přát svým bývalým to nejlepší pro jejich vlastní duševní zdraví a příčetnost! Když ale svého partnera opouští Beran, nechová k němu žádnou zášť.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz