Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znamení, která lžou při sexu

/
  • .
    . (Shutterstock)
    12. dubna 2022 ● 06:00

    Samozřejmě se objevují dvojice, které jsou v sexu kompatibilní i bez domluvy, ale většinou oboustranně uspokojivé milování nějakou komunikaci vyžaduje. Existují však lidé, kteří se jí vyhýbají jako čert kříži. Která znamení k tomu mají sklon a proč?

  • 1.

    Střelec

    Střelec
    Střelci obecně neradi řeší jakékoli vztahové problémy a tak se vyhýbají i této diskusi se svými milenci. Protože se cítí nepohodlně, obcházejí tuto otázku a předstírají, že jsou s milováním spokojeni. Spíš, než práce na vztahu se od nich dá očekávat nevěra, nebo rozchod.

  • 2.

    Ryby

    Ryby
    Přestože je váš partner někým, komu byste se měli bez obav otevřít, existují lidé, kteří se zdráhají vyjádřit své vnitřní pocity. Ryby se snaží za každou cenu vyhnout konfliktu a nesouladu. Mnohem raději by to v posteli předstíraly, aby potěšily svého milence a zvýšily si sebevědomí. Často proto mlčí a namlouvají si, že je všechno dokonalé.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lev vyhledává pozornost a rád potěší svého partnera. Ačkoli mnozí považují Lva v životě za narcise, v posteli by udělali cokoli, aby udrželi klid. Proto své pocity často neventilují a předstírají, že je jejich milenec uspokojil.  To, že by oni neuspokojili milence, si nepřipouštějí vůbec.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rakům na jejich milencích velmi záleží, a proto by udělali cokoli, aby je povzbudili. Vytvoření pečujícího prostředí, v němž se jejich partner cítí oceňován a podporován, je pro Raky důležité. Proto Raci během intimního života často předstírají a přesvědčují svého partnera, že jsou spokojeni i po mírně neuspokojivém milování.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz