Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je to rebel: Znamení, která nikdy nedodržují pravidla

/
  • Na pravidla prostě kašlou...
    Na pravidla prostě kašlou... (profimedia)
    11. dubna 2022 ● 06:00

    Někteří lidé věří, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala, jiní zas rádi na pravidla nějak „vyzrají“.  Některá znamení (a národy) mají k tomu větší sklon, než jiné.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Pravidla a Blíženci jsou protimluv. Blíženci by se rádi prosadili svým vlastním stylem, než aby dodržovali pravidla. Proč? Protože se vyžívají v impulzivitě! Blíženci postoj "kašlu na to" nesou hrdě a raději plní každodenní povinnosti s příměsí drobných rošťáren.

  • 2.

    Beran

    Beran
    Jedním ze základních osobnostních rysů, který mají všichni Berani, je impulzivita. Berani nemají rádi, když jim někdo říká, co mají dělat. Mají ohnivou osobnost, která je vždy připravena bojovat za to, co milují, zejména za svou svobodu. Berani důvěřují svému instinktu a řídí se pouze tím, co jim říká srdce. Prostě nerespektují pravidla a vždycky se snaží vymyslet, jak se vymknout z jejich mezí.

     

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelci mají jasnou představu, co se svým životem a nestarají o to, co po nich chtějí ostatní. Dělat věci vzrušujícím a dobrodružným způsobem je jim vlastní. Pravidla jsou něčím, co při svém počínání nikdy neberou v úvahu. Lidé v tomto znamení se chtějí bavit a bořit pravidla.

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnáři věří v osvobození od norem. Jsou to introverti a doufají, že jejich nápady pomohou ostatním vidět věci nekonvenčně. Pokud jde o právní stránku, ve spravedlivost zákonů příliš nevěří. Navíc mají bystrý mozek a vést ostatní, o kterých si myslí, že potřebují pomoc.

  • 5.

    Ryby

    Ryby
    Ryby se vyžívají ve své intuici a rády plavou s proudem. Nerady se však drží v nějaké škatulce a dříve či později prolomí hranice. Ryby se nikdy nezajímají o následky svých činů, pokud jsou se svým jednáním spokojené. Pravidla jsou pro ně jen nudnou normou, která je omezuje.. Ryby jsou impulzivní, ale vždy hrají na jistotu, protože se nesmírně bojí, že budou přistiženy.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz