Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Arianin láskoskop na duben: Váhy půjdou na dračku, Štíři si budou muset vybrat

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    7. dubna 2022 ● 06:00

    Duben se zatím jeví celkem mrazivě, takže se musíme zahřát láskou. Co čeká právě vás, prozradí čarodějka Ariana Argoni. 

  • 1.

    Beran

    Zamilovaní Berani mohou prožít první nebo druhé menší zklamání ze vztahu, který možná od začátku špatně odhadli. Žádné velké vztahové změny se ale konat nebudou.

  • 2.

    Býk

    ...
    Býci ukáží, že to se svými vztahy myslí smrtelně vážně. Pokud jste dostali od Býka nabídku ke sňatku, tak už si klidně běžte shánět vhodné svatební oblečení.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Je možné, že jste se dostali do situace, kdy jste chtěli svému partnerovi něco vysvětlit, ale buď jste se k tomu nedostali nebo prostě nebyla příležitost. Teď, v dubnu tu příležitost konečně najdete.

  • 4.

    Rak


    ...
    Snadno v dubnu zjistíte, že všechno je úplně jinak, než jste si mysleli. Je možné, že netoužíte po tom správném partnerovi a naopak toužíte po někom, kdo se k vám vůbec nehodí.

  • 5.

    Lev

    ...
    Dlouho jste si nevšímali někoho, kdo se vám snažil nadbíhat a je možné, že když mu dáte příležitost, vyslechnete si zajímavé vyznání - jak to bude dál, musíte se už rozhodnout sami.

  • 6.

    Panna

    ...
    Právě nyní, v dubnu, může nastat velmi zajímavá změna v oblasti partnerského vztahu. Můžete zjistit, že jste poměrně dost dlouho čekali na někoho, kdo si vaši pozornost ani nezaslouží.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Do života se vám bude téměř vnucovat pokušení spojit pracovní a soukromé vztahy. Vždycky a stále dokola jsem psala o tom, že se to skoro nikdy nehodí - ledaže byste se rozhodli nejdříve dát výpověď.

  • 8.

    Štír

    ...
    Budete obletováni nositeli pohlaví, po kterém toužíte, zřejmě se dostanete až do situace, kdy bude stačit ukázat si prstem a andělé s plamennými meči vám otevřou cestu do ráje.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Duben k vám bude štědrý ve všech směrech a co se týká partnerství, zamilovanosti a lásky, možná vám bude trochu líto, že se u nás mnohoženství a mnohomužství moc nedoporučuje.

  • 10.

    Kozoroh


    ...
    Celý duben budete oscilovat, neboli kmitat mezi možností setkávat se se svými protějšky osobně nebo písemně přes zprávy nebo přes maily. Pozor, abyste se náhodou nezamilovali do umělé inteligence.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Nejenom setkávání, ale i rozchody patří do partnerské sféry naší existence. Je možné, že zrovna v dubnu nebudete občas vědět, kam dříve skočit, tak pozor, abyste něco důležitého v tomto smyslu nepopletli.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Tiše a skromě si budou Ryby budovat své nenápadné vztahy, ale v podstatě se dá říct, že by se jim v této rovině mělo všechno, co si vysnily, podařit - co více si můžete přát?

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz