Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zlomí vám srdce: S těmihle je těžké randit

/
  • Láska může být někdy krutá.
    Láska může být někdy krutá. (iStock.cz)
    17. ledna 2022 ● 06:00

    Existují znamení, se kterými se trvalé vztahy tvoří jen ztuha. Z takové mouky chleba nenapečeš, říká přísloví.  Na koho si dát pozor a co čekat, když narazíte na „lamače“.

  • 1.

    Střelec

    Střelec
    Střelci nemají v úmyslu někomu lámat srdce, ale chtě nechtě se toho dopouštějí. Jsou to svobodní duchové, kteří rádi zažívají nové věci a objevují nepoznané. Pokud tedy máte vztah se Střelcem, může se stát, že se nebude chtít nebo nebude schopen se vázat. Když iniciují rozchod, podmínky jsou jasné a z jejich hlediska logické. Prostě vyrážejí na další cestu a vy je brzdíte.

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci jsou individualistické znamení a silná osobnost. Velmi snadno se nudí a rádi se stýkají s lidmi, takže je pro ně dost těžké trávit čas je se svým partnerem. Hluboce bývají často vázáni spíš na svou pokrevní rodinu, milence berou spíš v erotickém smyslu. Randit s nimi je pěkné, ale spolehnout se na ně nedá.

  • 3.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnářům jde především o svobodu a nezávislost. Jsou lehkovážní, což je nutí brát věci tak, jak jdou a navíc rádi flirtují, takže je pro ně problém ve vztahu „neuklouznout“. I když jsou oddaní a věrní, někdy prostě překročí hranici a to dává partnerství zabrat. Dávají partnerovi prostor a volnost a to samé vyžadují.

  • 4.

    Ryby

    Ryby
    Ryby jsou, co se týče vztahů, skvělí milenci, ale jakmile z nich vypadnou, už není cesty zpět. Mohou zranit vaše city tím, že vás obviňují a hrají si na oběti, takže se cítíte špatně. Mohou se poměrně rychle změnit z milujících a vřelých na chladné a bezohledné. Jakmile se ukáže, že důvodem rozchodu jste vy, budou to v budoucnu užívat proti vám.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz