Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bude z vás gangster?: Která znamení mají zločinecké sklony

/
  • Máte kriminální myšlenky?
    Máte kriminální myšlenky? (iStock)
    23. srpna 2022 ● 06:00

    Zločinci se lidé nerodí, ale stávají. Není tedy pravda, že některá znamení mají k zločinu větší nutkání, spíš mají lepší předpoklady se stát úspěšnými kriminálníky.

  • 1.

    Panna

    Panna
    Dokonalý zločin vyžaduje dokonalý plán. A nikdo neplánuje lépe než Panna poté, co analyzuje všechny dostupné údaje a prozkoumá několik nouzových plánů pro případ, že by jejich původní nápad selhal. Pokud byste někdy sestavovali dokonalý tým pro loupež, Panna by byla na seznamu kandidátů na předních místech. Jsou také skvělé v krizových situacích, protože nepanikaří.

  • 2.

    Beran

    Beran
    I když ne každý je schopen spáchat zločin, zdá se, že Beran by to dokázal, kdyby chtěl. Berani jsou často bezohlední, odvážní, jsou to ti, kteří se jen málo starají o to, co si o nich myslí ostatní. Právě tato bezohlednost jim zaručuje, že by ve světě zločinu uspěli.

  • 3.

    Vodnář

    Vodnář
    Chladní, vypočítaví a často inteligentní Vodnáři mají šanci ve světě gangů uspět. Dokážou vás zastrašit pouhým pohledem a jejich intelektuální síla je bezkonkurenční, což z nich dělá nebezpečného protivníka, kterého byste nepřáli ani svému nejhoršímu nepříteli.

  • 4.

    Štír

    Štír
    Tohle znamení má nejlepší „poker face“ ze všech. Schopnost nechat si své myšlenky a záměry pro sebe se zdá být cennou vlastností pro strůjce lstivých misí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz