Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Drsňačky: Ženy těchto čtyř znamení dají každému na frak

/
  • Prostě se s tím nemažou
    Prostě se s tím nemažou (profimedia)
    15. března 2022 ● 06:00

    Nebojácné a odhodlané osobnosti mají oproti ostatním značnou výhodu, protože nejenže dokážou vzít rozum do hrsti a rozhodnout za sebe i za druhé, ale také vědí, jak svou úzkost  přeměnit v něco užitečného

  • 1.

    1. Lev

    Lev
    Královna džungle je díky několika zásadním kontrastům nejextrovertnější a nejdramatičtější ženou celého zvěrokruhu. Ženy ve znamení Lva se stejně jako lvi dokážou pustit do všeho, co jim život nadělí. Rády riskjují a to je může občas dostat do problémů, ale jsou dostatečně vynalézavé na to, aby vyřešily všechny krizové situace.

  • 2.

    2. Panna

    Panna
    Žena narozená ve znamení Panny je tvrdá a její pracovní schopnosti jsou oslňující. Může působit bezbranně, porotože se chová taktně a způsobně, ale opak je pravdou. Je lepší ji neprovokovat. Je to tvrdý protivník a pomstu si umí vychutnat i zastudena.

  • 3.

    3. Střelec

    Střelec
    Žena Střelec je divoké, dobrodružné, optimistické, spontánní a intelektuální stvoření.  Střelkyně jsou ohnivým znamením, kterému vládne Jupiter, amilují novinky a dobrodružství. Když zrovna nezachraňuje situaci její vtip a sarkasmus, je to její vrozená schopnost zvrátit negativní situaci, která z ní dělá jednu z nejmocnějších žen zvěrokruhu.

  • 4.

    4. Kozoroh


    kozoroh
    Ženy ve znamení Kozoroha udělají cokoli, než aby uznaly porážku, a tvrdě brání ty, kteří jsou jim drazí. Jsou skvělé vůdkyně, protože mají velkou dávku sebeovládání. Jejich houževnatost, nezávislost a odvaha sice mohou zpočátku lidi odrazovat, ale jejich  loajalita k těm, na kterých jim záleží, nakonec ostatní přitáhne. Ženy narozené ve znamení Kozoroha jsou vynikajícími  organizátorkami a rekrutují z nich i schopné političky.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz