Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nevěrníci: Tihle vám zahnou i po svatbě

/
  • Někdo si rád "zapytlačí"
    Někdo si rád "zapytlačí" (istock.cz)
    30. května 2022 ● 09:38

    Říká se, že nevěru nelze na začátku manželství nikdy předvídat. O výsledku manželství totiž často rozhoduje to, jak spolu lidé v průběhu vztahu rostou a zrají. Někteří však už vstupují do partnerství s tím, že se nebudou držet zpátky.

  • 1.

    Panna

    ...
    Panny mají vysoké sebevědomí, takže jsou první, kdo odejde ze dveří, pokud přistihnou svého partnera při nevěře. Pokrytecké však je, že právě tito jedinci často sami partnerovi „zahnou“. Udržují to však v tajnosti, protože jsou to pečliví plánovači, kteří se obvykle nenechají chytit.

  • 2.

    Štír


    ...
    Jsou milenci, kteří mají pocit, že se znají celý život, a na druhé straně jsou lidé, kteří svého partnera možná nikdy doopravdy nepoznali, protože si vzali Štíra. Toto znamení zvěrokruhu je notoricky tajnůstkářské, dokáže lhát a je v tom velmi přesvědčivé, proto jim nevěra většinou projde.

  • 3.

    Vodnář

    ...
    Ačkoli je Vodnář obvykle loajální, musí mít vždy pocit, že je na vrcholu profesionální kariéry. V případě, že ztrácejí svou převahu, vyvolává to v nich pocit nejistoty, který je nutí hledat potvrzení u milenců a vede je k podvádění. Budou se za sebe stydět, a proto se mohou pokusit nevěru utajit.

  • 4.

    Lev

    ...
    Lev se může pyšnit tím, že bez námahy unikne tlaku na nevěru, i když čelí těm nejsvůdnějším potenciálním partnerům. To však platí pouze tehdy, když se ve svém manželství cítí naplněni. Žádný z partnerů však nemůže unést břemeno každodenní stoprocentní oddanosti tak, jak Lev neustále doufá. Proto když mají v manželství špatný měsíc nebo rok, někteří Lvi uvažují o nevěře.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz