Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Od Býka po Štíra: Tihle vás nepodvedou

/
  • Až na věky?
    Až na věky? (profimedia.cz)
    26. května 2022 ● 06:00

    Jsou spolehliví a oddaní, můžete se spolehnout, že vás respektují a váží si vašeho citu. Pokud také hledáte svou pravou lásku, zde jsou čtyři znamení zvěrokruhu, která vás pravděpodobně nepodvedou.

    Kapitola clanku

    ...
    Býk je jedno ze znamení, u kterého je nejméně pravděpodobné, že někoho podvede. Jsou to beznadějní romantici, kteří stále hledají svou pravou lásku. Protože jsou stálým znamením, mají mají v sobě vytrvalost a odhodlání, které způsobují, že se nevzdávají svých vztahů a partnerů. Když se Býci zavážou, nedrží se zpátky.

    Kapitola clanku

    ...
    Kromě toho, že si chrání svůj fyzický prostor, jsou také extrémně ochranářští ve svých osobních vztazích. Raci jsou posedlí hledáním spřízněné duše a zapouštěním kořenů. Pokud jde o vztahy, neflákají se. Raci jsou extrémně loajální a chrání své blízké, někdy až do nezdravé míry. Zajdou až do krajnosti, aby své blízké ochránili.

    Kapitola clanku

    ...
    Ryby pohrdají podváděním a raději tráví čas s jednou osobou a hluboce ji poznávají na citové, fyzické i duchovní úrovni. Jsou z nich vynikající milenci a partneři, protože vás chtějí pochopit a potěšit, stejně jako vám být intimní a blízcí. Jsou oddaní těm, které milují, a udělají vše pro to, aby je ochránili.

    Kapitola clanku

    ...
    Štíři opovrhují nevěrou svých partnerů a očekávají od nich naprostou věrnost. Jsou známí svou věrností a oddaností jako pevné vodní znamení. Štír je jediná osoba, na kterou se můžete vždy spolehnout v dobrém i zlém; své blízké bude bránit v každé situaci. Když se Štír zamiluje, jde do toho naplno a svému vytouženému partnerovi dá všechno, co má.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz