Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tolerují nevěrníky: Která znamení to jsou a proč to dělají?

/
  • Uklouznutí partnera přejdou... ale každý z jiného důvodu.
    Uklouznutí partnera přejdou... ale každý z jiného důvodu. (istock.cz)
    5. dubna 2022 ● 06:00

    Předpokládá se, že důvěra je důležitou součástí vztahů, a jakmile je pouto důvěry narušeno, může trvat celý život, než se znovu obnoví. Přesto existují lidé, kteří se rozhodnou zůstat se svými partnery i poté, co jim byli nevěrní.

  • 1.

    Rak

    Rak
    Raci jsou často rezervovaní i vůči svým nejbližším. Jakmile se ale otevřou a podělí se s partnerem o svá nejhlubší tajemství, obavy a nejistoty, udělají pro něj cokoli. Proto, pokud by je partner podvedl, nakonec mu odpustí, jen aby se vyhnuli zlomenému srdci a rozchodu.

  • 2.

    Štír

    Štír
    Štíři mají rádi kontrolu nad situací a podváděný partner může tuto dynamiku jejich vztahu ohrozit. Je však pravděpodobné, že případy nevěry odpustí, jen aby ve vztahu znovu získali pocit kontroly. Je to proto, že nabídka odpuštění, když partner prosí o milost, je postaví do pozice toho, koho je třeba usmířit. To Štírovi dokonale vyhovuje.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Býci jsou nejmilejší hvězdné znamení zvěrokruhu. U partnera si cení věrnosti a oddanosti. Především však mají tendenci svým partnerům bezmezně důvěřovat, zejména pokud se jedná o dlouhodobý vztah. Díky tomu je pro ně těžké rozpoznat nedostatky. I když je partner podvádí, odmítají se vzdát své lásky. Nikdy ale nezapomenou.

  • 4.

    Ryby

    Ryby
    I když si Ryby přejí odejít, zůstanou, aby si ve společnosti udržely svou fasádu. Lidé narození v tomto znamení si často přejí udržet pěknou image v očích přátel a rodiny. Proto by se snažili skrýt problémy a prezentují se jako dokonalý pár.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz